Delprojektledare elektrifiering

Delprojektledare elektrifiering

Med kundernas lönsamhet som utgångspunkt, vill vi på Scania vara den ledande leverantören av hållbara transporter. Elektrifierad drivlina är en central del inom teknikutvecklingen för mer hållbara transportlösningar, men teknikskiften innebär också stora utmaningar i att hitta nya sätt att arbeta och samverka både inom Scania och mot externa parter. Vill du vara med?

Nu söker vi ytterligare en objektledare då vi har spännande projekt som startar och pågår.

Dina arbetsuppgifter

Som delprojektledare för framtidens elektrifierade fordon kommer du att få anta utmaningen att organisera, följa upp och leda nuvarande och kommande projekt. Dessa arbetsuppgifter kommer innebära att du får ett brett kontaktnät internt inom Scania och VW-gruppen.

Din profil

Du har jobbat några år på R&D, inköp eller produktion och har god kännedom om produktutvecklingsprocesser. Du är högskole- eller civilingenjör med intresse för ny teknik inom hållbara transporter. Har du erfarenhet från projektledning samt av teknikområdet elektrifiering ser vi detta som mycket meriterande.

Som person är du driven, strukturerad, får saker att hända, pragmatisk, kommunikativ och ödmjuk. Du har mod och tydlighet som några av dina främsta egenskaper. Du trivs med att arbeta självständigt och samtidigt har projektets resultat i fokus.

Du är utåtriktad och har god förmåga att utveckla och upprätthålla ett brett kontaktnät på alla nivåer, samt är komfortabel med att presentera och rapportera inför större grupper. Du behärskar svenska och även engelska i tal och skrift.

Viktigast är dock att du har ett intresse för ny teknik och när de vanliga arbetssätten inte fungerar hittar du nya vägar som tar oss vidare mot att göra Scania till ledare inom hållbara transporter.

Vi ser fram emot din ansökan!

För mer information

Kontakta Östen Bexelius, gruppchef NEBX, 08-553 51096
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 15 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2018 levererade vi 88 000 lastbilar, 8 500 bussar samt 12 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 137 miljarder kronor, varav cirka 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 52 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Tillverkning sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentrum i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE. För mer information besök: www.scania.com.