Chefsassistent till Global Industrial Development

Chefsassistent till Global Industrial Development

Jag söker en ny assistent som är intresserad och beredd att stötta mig, Lars-Henrik Jörnving, i min roll som Vice President, Global Industrial Development

Global Industrial Development, ansvarar för att stärka och utveckla Scanias gemensamma kompetens inom produktionsteknik, kvalitet och industriell IT. Hos oss samlas Scanias industriella expertis inom maskin- och processteknik, industriell projektering, kvalitet och industriell IT. Forskning och samverkan med externa parter är en del av uppdraget.

Vi har också ansvaret för ”Liasion Office” som säkrar Production & Logistics samarbete inom TRATON.

Vi jobbar tätt tillsammans med våra verksamheter inom Production & Logistis, Scania IT, Scania Industrial Maintenance och också med MAN Truck&Bus samt ett stort antal externa partner, både på nationell och internationell nivå.

Vi är inne i en mycket spännande fas, där vi har många stora projekt och viktiga aktiviteter inom de närmaste åren.

Vi består av fem avdelningar och leds av en ledningsgrupp bestående av avdelningscheferna, mig själv och du som min assistent.

Din roll

Som min assistent kommer du att ha varierande arbetsuppgifter och driva ett flertal parallella aktiviteter. Du har en av de viktigaste rollerna för att verksamheten och ledningsgruppen ska fungera.

Rollen omfattar huvudsakligen att stötta mig i min roll som chef men innehåller också en del generell administration för organisationen och stöd till ledningsgruppen.

Rollen inbegriper bl.a. ansvar för möteskoordinering, hantera kalender och mail- konversation, förberedelser inför möten, framtagande av underlag och presentationsmaterial, externa och interna kontakter, reseadministration, beställningar och IT-behörigheter.

Du kommer att ingå i vår ledningsgrupp och ansvara för dokumentation, ledningssystem och hemsida.

Du kommer att vara en del av sekreterarnätverket inom Production & Logistics med samarbeten kring gemensamma frågeställningar.

Din profil

Rollen ställer höga krav på administrativ kompetens och service. Jag vill att du har en utpräglad förmåga att hantera många frågeställningar parallellt, är flexibel och har hög integritet. Detta förutsätter att du har en god social förmåga och trivs med ett stort kontaktnät.

Du har tidigare arbetat i en administrativ roll och med administrativ support mot chefer. Du har minst gymnasieutbildning och flera års erfarenhet av administrativt arbete helst som assistent. Självklart behärskar du MS Office-paketet. Du har också mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Vi ser gärna att du har Scaniaerfarenhet.

Ytterligare information

För mer information är du välkommen att kontakta mig eller Ingela Arvidsson som HR chef.

Lars-Henrik Jörnving, 08-55381804, lars-henrik.jornving@scania.com

Ingela Arvidsson, 08-55382969, ingela.arvidsson@scania.com

Välkommen med din ansökan

Din ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Intervjuer kommer att hållas kontinuerligt under ansökningsperioden. Ansök via HR InLine/Jobbsök senast den 31 januari 2019.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 31 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.