Chef Industriella projekt inriktning El

Chef Industriella projekt inriktning El

Scania Industrial Maintenance AB är ett tekniskt produktionsstödjande bolag med ett brett utbud av tjänster inom industriella projekt samt produktions- och fastighetsunderhåll. Vi har specialkompetens inom bland annat automation, styr och regler, el, och VVS. Vi är ett helägt dotterbolag till Scania CV AB och ett av de största tekniskt produktionsstödjande företagen i landet med ca 1000 anställda och med en omsättning på ca 1,6 miljard kronor (2017).

Avdelningen Industriella projekt på Scania Industrial Maintenance utför projektering och projektledning för omställning och installation av maskin- och produktionsutrustningar samt om-, till- och nybyggnation av fastigheter inom Scania och vi nu söker en chef till gruppen Projekt El.

I ditt arbete som chef kommer du att leda och utveckla verksamheten inom ditt område samt dess personal. Då vi arbetar både med mycket stora och komplexa projekt och även mindre uppdrag kommer du att arbeta i mycket nära samarbete med övriga projektgrupper (bygg, VVS, verkstadsomställning m.fl) samt även olika tekniska konsulter, entreprenörer och självklart vår kund på Scania. Inom området Projekt El ingår även uppdrag med brandlarms- och släckinstallationer.

Du kommer att ha ett övergripande ansvar i projekten för kvaliteten, miljön, ekonomin och att verka för att lagar och föreskrifter följs. Du behöver ha intresse för utvecklingen inom ditt område och medverka i utvecklande av nätverk och förbättringsgrupper. Detta är ett spännande uppdrag som kräver goda ledaregenskaper samt ett genuint engagemang och kunnande av vår verksamhet.

Vi tror att du minst har en 4-årig teknisk gymnasieutbildning. Civilingenjör eller liknande utbildning på högskolenivå är meriterande. Erfarenhet och kunskap inom LCA/LCC och El krävs samt att du har praktisk erfarenhet av projektledning och elkonstruktion. Du bör även ha en dokumenterad erfarenhet som chef/ledare. För uppdraget krävs också en god engelska och att du innehar B-körkort.

Du är en driven person med ett engagerat ledarskap. Du har en stabil teknisk plattform och ett intresse av att leda och utveckla människor. Du har god analytisk förmåga, är kreativ, utåtriktad och prestigelös tillsammans med en god förmåga att samarbeta och skapa relationer.

Intresserad? För ytterligare frågor kontakta gärna;

Ulf G Andersson (avdelningschef) på tfn 08-553 819 09. Mail ulf.andersson@scania.com.

Välkommen med din ansökan länken och bifoga personligt brev och CV senast 2018-11-25
Inkomna ansökningar behandlas kontinuerligt under ansökningstiden.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 25 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2017 levererade vi 82 500 lastbilar, 8 300 bussar samt 8 500 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 120 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 49 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Traton Group. För ytterligare information, besök www.scania.com.