CNC-Operatör

CNC-Operatör

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar.

Inom Scanias produktion möter vi ständigt nya utmaningar. Tillsammans med fantastiska kollegor och våra stödfunktioner inom underhåll, teknik och kvalitet är vi ett sammansvetsat team. Här blir det sällan långtråkigt då tempot är högt och vi gillar verkligen det vi gör.

Vill du vara med och bidra på vår resa mot att bli ledande inom hållbara transportlösningar?

Som CNC-Operatör ansvarar du för en teknisk avancerad maskinpark med CNC-maskiner, robotar, transportsystem och annan teknisk utrustning. I ditt arbete följer du noga utvecklade standarder för säkerhet, kvalitet, leverans och ekonomi. Du samarbetar tätt med kollegor, chefer och stödfunktioner för att upprätthålla och ständigt förbättra din maskinpark.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att:
  • Arbeta för din och alla andras säkerhet i verkstaden
  • Säkerställa genom mätning att alla mått är innanför satta toleranskrav
  • Ständigt övervaka processen och arbetsområdet för att trygga leverans till kund
  • Arbeta på bästa sätt enligt standard för att minska maskinstopp
  • Vara med och utveckla arbetsmetoder och standarder
För att klara av det behöver du:
  • Gymnasial teknisk utbildning eller motsvarande
  • Utbildning inom CNC-teknik alt. lång yrkeserfarenhet av produktion i CNC-styrda maskiner.
  • Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på Svenska.
  • Erfarenhet från arbete inom CNC produktion alt. liknande verksamhet
Många av våra medarbetare på Scania har börjat sin karriär som CNC-Operatörer. Efter mångårig erfarenhet som framgångsrik CNC-operatör inom Scanias produktionssystem finns karriärvägar inom både ledarskap och teknik.

För att lyckas i rollen CNC-Operatör krävs det att du är noggrann, strukturerad, analytisk och resultatinriktad. Du uppskattar att jobba både självständigt och i grupp samt att Du trivs med ansvar och kan jobba strukturerat även när tempot är högt. Du kan snabbt ställa om när jobbet kräver det och Du är i god fysisk form för en aktiv arbetsdag. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i både tal och skrift och har grundläggande förståelse i engelska, ytterligare språk kan vara meriterande.

Scanias produktion går dygnet runt och du har inga problem att jobba skift. Scania har möjlighet att vid anställning ordna instegsboende upp till 24mån om du idag bor >10mil från arbetsplatsen.

Välkommen att söka!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 4 nov 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder driver vi omställningen till ett hållbart transportsystem. 2020 levererade vi 66 900 lastbilar, 5 200 bussar samt 11 000 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till mer än 125 miljarder kronor, varav över 20 procent var tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är idag verksamt i fler än 100 länder och har cirka 50 000 medarbetare. Forskning och utveckling är huvudsakligen koncentrerad till Sverige. Tillverkning sker i Europa och Latinamerika, med regionala produktcenter i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON GROUP.