Beredare inom kvalitetsteknik – fokus renhetsteknik

Beredare inom kvalitetsteknik – fokus renhetsteknik

Scania genomgår nu en transformation från att vara en leverantör av lastbilar, bussar och motorer till en leverantör av kompletta och hållbara transportlösningar. Inom Motortillverkningen (DM) bearbetas Scanias grundläggande och största motorkomponenter som cylinderblock, vevaxlar, cylinderhuvud och vevstakar.


Vi är en engagerad grupp med fem medarbetare som besitter spetskompetens inom kvalitetsstyrning, mätteknik och teknisk renhet. Vi är ett team vars primära uppgift är att stötta motortillverkningen i Scanias resa mot hållbara transportlösningar. Du som beredare får möjlighet att arbeta med erfarna kollegor inom ett eget ansvarsområde. Ditt kontaktnätverk kommer att sträcka sig globalt med samarbetspartners inom MAN, Navistar och Scania Latin Amerika.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som beredare inom kvalitetsteknik innebär att stötta motortillverkningen med teknisk kompetens. På sikt kommer du att ha en viktig roll inom beredning och teknisk support gentemot DMs mätrum. Nedan följer ett par exempel på de uppgifter du kommer att få arbeta med:
  • Metodutveckling, säkra att dagens och framtida produktkrav uppfylls
  • Aktiv medlem i kompetensgrupp för teknisk renhet på Scania
  • Stötta TRATONs arbete med teknisk renhet
  • Utveckla produktionsutrustning och projektleda större investeringar
  • Utbilda och stötta produktion inom renhetsteknik
Din profil

För att trivas i rollen som beredare hos oss behöver du ha ett lösningsorienterat och strukturerat mindset då arbetsuppgifterna varierar och vårt team jobbar med många kontaktytor, både inom och utanför DM. Vi söker dig med positiv attityd, eget driv och stor ansvarskänsla. Du är en prestigelös lagspelare som vågar utmana och räds inte för att prova nya idéer. Erfarenhet från kvalitetsteknik i synnerhet renhetsteknik värderas högt. Du har en akademisk utbildning eller besitter efterfrågad kompetens från tidigare uppdrag. Arbetsuppgifterna kräver goda kunskaper i Microsoft Office-programmen och det är meriterande med tidigare CAD erfarenhet. Du skriver och talar obehindrat på svenska och engelska.

Vi erbjuder

En dynamisk miljö i ett globalt företag där du får möjlighet att påverka och sätta riktlinjer för hur vi ska ta ytterligare kliv i vårt ständiga arbete med kvalité. Du kommer att jobba med erfarna kollegor inom ett eget ansvarsområde och ingå i globala arbetsgrupper. Som anställd hos oss får du chansen att utveckla dina tekniska förmågor och bidra till Scanias resa i hållbara transportlösningar.

Kontaktinformation

Vid frågor angående tjänsten kontakta:
Suad Lotinac, gruppchef kvalitetsteknik, +46 (0)8 553 52 403, suad.lotinac@scania.com

Ansökan

Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och eventuella relevanta intyg. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansök via Reflex/Karriärsida alt Scania.com/Karriärsida. Sista ansökningsdag 2021-04-12. JobID: 20210960.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 12 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar, inklusive lastbilar och bussar för tunga transportapplikationer i kombination med ett omfattande produktrelaterat tjänsteerbjudande. Scania erbjuder fordonsfinansierings-, försäkrings- och uthyrningstjänster för att göra det möjligt för våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Scania är också en ledande leverantör av industri- och marinmotorer. Under 2019 levererade vi 91.700 lastbilar, 7.800 bussar samt 10.200 industri- och marinmotorer till våra kunder. Nettoomsättningen uppgick till över 152 miljarder kronor, varav cirka 20 procent tjänsterelaterade. Scania grundades 1891 och är nu verksamt i mer än 100 länder och sysselsätter cirka 51.000 anställda. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige med filialer i Brasilien och Indien. Produktionen sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktionscentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania är en del av TRATON SE.