Applikationsspecialist Oracle e-Business Suite

Applikationsspecialist Oracle e-Business Suite

Scania genomgår en omvandling från renodlad lastbilstillverkare till att erbjuda hållbara och kompletta transportlösningar. Transformationsprocesser, självkörande lastbilskonvojer och logistiklösningar är grundpelare i en framtid som bara börjat. En fascinerande utveckling som till stora delar är IT-driven. Där inget kommer att vara som det är. Där vi ska vara världsledande. Och det börjar med dig.

Vi behöver komplettera vårt team med en applikationsspecialist! Du kan vara erfaren i rollen eller precis i början av din karriär.

Vårt team tillhör en sektion som ansvarar för Scanias IT-leveranser till Finans. Med verksamheten i fokus tar vi ett helhetsperspektiv kring lösningarnas livscykel om såväl teknik, utveckling och underhåll som kommersiella leverantörsrelationer. Vi stöttar finansområdets 50 affärsenheter med ungefär 2500 användare. Vi arbetar idag med Oracle e-Business Suite 12.1.3 och framförallt följande moduler: AP, AR, GL, PA, OTL, FA, OM samt en egenutvecklad Oracle applikation. I de båda applikationerna, vilka är tätt sammankopplade med varandra, finns ett antal anpassningar och integrationer som både behöver förvaltas och vidareutvecklas.

Du kommer att tillhöra ett team med kompetenta och erfarna medarbetare som har ett stort engagemang och arbetsglädje och där det finns goda möjligheter att utvecklas.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du deltar i vår verksamhetsnära IT-utveckling vilket bl a innebär följande;
  • Analysera verksamhetens behov och krav på ändringar i befintliga samt nya moduler
  • Konfiguration i Oracle eBS i tidigare nämnda moduler
  • Incident- och supporthantering till slutanvändare
  • Registrera och följa upp rapporterade incidenter hos tredje part leverantör
  • Delta i projekt
  • Genomföra och hjälpa till med system och acceptanstester
  • Delta i teamets kontinuerliga förbättringsarbete av våra arbetssätt och flöden
  • Underhålla dokumentation
Din profil
Vi söker dig som har applikationserfarenhet av Oracle eBS i ovan nämnda moduler. Meriterande om du har Oracle SQL och Rest API kunskaper. Du antar nya utmaningar med en positiv inställning och ser det som utvecklande för dig själv.

Du ska ha förmågan att arbeta självständigt men vara delaktig i att hela teamet lyckas med leveranserna. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och serviceinriktad. Då vi arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du obehindrat behärskar engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder
Som anställd på Scania erbjuder vi förutom karriär- och utvecklingsmöjligheter andra förmåner som exempelvis personalbil, resultatbonus, tjänstepension, flexibel arbetstid, lunch till reducerat pris och mycket mer. Bor du i Stockholm erbjuder vi direktbuss mellan Stockholm och Södertälje med Scania Jobexpress.

Ytterligare information
Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Sara Hesselgren (Scania Rekryteringscenter) tfn 08-553 51933 eller Lena Hägesten (Gruppchef) tfn 08-553 506 10.

Ansökan
Ansökan ska innehålla personligt brev, CV och betygskopior. Urval sker löpande under ansökningstiden.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.scania.com
Sista ansökningsdag 26 aug (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar. Tillsammans med våra partners och kunder leder vi övergången till ett hållbart transportsystem. Under 2016 levererade vi 73 100 lastbilar, 8 300 bussar samt 7 800 industri- och marinmotorer till våra kunder. Vi omsatte närmare 104 miljarder kronor, varav 20 procent utgjordes av servicerelaterade tjänster. Scania grundades 1891 och finns idag representerat i mer än 100 länder, och har drygt 46 000 medarbetare. Forskning och utveckling är koncentrerad till Sverige, med filialer i Brasilien och Indien. Produktion sker i Europa, Latinamerika och Asien, med regionala produktcentra i Afrika, Asien och Eurasien. Scania ingår i Volkswagen Truck & Bus. För ytterligare information, besök www.scania.com.