Orderplockare Beijer Södertälje

Orderplockare Beijer Södertälje

Trivs du bra inom lager och brädgård och samtidigt gillar kundkontakt och pulsen? Då har du hittat rätt. Beijer Byggmaterial söker nu dig till att stärka lagerteamet i Södertälje. Vi välkomnar dig till en fartfylld vardag där ambition och effektivitet blandas med kvalitetstänk och samarbetsvänliga kollegor. Har du erfarenhet av brädgård och innehar truckkörkort är denna tjänst något för dig! Skicka in din ansökan idag för att bli del av Beijers team i Södertälje.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som orderplockare arbetar du huvudsakligen på brädgården med orderplock för logistik samt lastning/lossning av gods under dagtid. I rollen ingår även viss kundkontakt där du som orderplockare hjälper våra privat- & företagskunder som besöker filialen för att hämta eller beställa varor.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete och med god truckvana och som trivs med kundkontakt. Som person är du driftig, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär. Du är självständig, initiativrik och har god samarbetsförmåga. Du har förmågan att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort, truckkort och dokumenterad truckvana.

Kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är något vi bedömer nödvändigt för tjänsten. Erfarenhet från liknande roll och kunskaper om byggmaterial ses som mycket meriterande.

Vi erbjuder dig

En fartfylld roll i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som jobbar för att tillsammans nå våra mål. Rollen är dynamisk och erbjuder flexibla arbetstider. Tjänsten är heltid med placeringsort Södertälje.

Välkommen med att skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande. För frågor om tjänsten eller processen, kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial, tfn 075 - 241 21 49.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 2 dec 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland