Lagersäljare Beijer Södertälje

Lagersäljare Beijer Södertälje

Trivs du bra inom lager/brädgård och har god truckvana? Då har du hittat rätt. Beijer Byggmaterial söker nu dig till att stärka lagerteamet i Södertälje. Har du erfarenhet av arbete på brädgård och innehar truckkörkort är denna tjänst något för dig! Skicka in din ansökan idag för att bli del av Beijers team i Södertälje!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som lagersäljare arbetar du huvudsakligen med att orderplock på brädgården. De dagliga uppgifterna innebär mycket truckkörning och därav är det viktigt att du har god vana av detta sedan tidigare.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete på brädgård och med god truckvana och som trivs med kundkontakt. Som person är du effektiv, serviceinriktad, ansvarsfull och inte rädd för att ta i. Du bör trivas med att arbeta i en snabbrörlig miljö med högt i tak där du kan bidra till en positiv och utvecklande atmosfär.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har körkort, truckkort och god truckvana.

Erfarenhet från liknande tjänst och kunskap om byggmaterial ses som mycket meriterande.

Vi erbjuder dig

En fartfylld roll i ett företag med brinnande intresse för Beijers fortsatta framgång och i ett team som jobbar för att tillsammans nå våra mål. Beijer Byggmaterials värdeord är Stolta, Passionerade och Schyssta vilket också är det vi letar efter i framtida medarbetare. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan i Sverige! Tjänsten är heltid med placeringsort Södertälje.

Välkommen med att skicka in din ansökan idag. Urval och intervjuer sker löpande. För frågor om tjänsten eller processen, kontakta Denise Nilsson, rekryterare Beijer Byggmaterial, tfn 075 - 241 21 49.

Sökord: Lagersäljare, lager, lagerarbete, varuplock, truck, kundvård, kundkontakt, brädgård, Sales assistant warehouse, retail, byggmaterial, Södra Stockholm, Stockholm
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Beijer Byggmaterial Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 7 miljarder SEK och har ca 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordeuropas ledande distributör av byggmaterial med verksamhet i Danmark, Grönland, Norge, Sverige, Finland och Tyskland. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige, STARK i Finland och STARK i Tyskland.