Ekonomiassistent på timmar till Södertälje kommun

Ekonomiassistent på timmar till Södertälje kommun

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Är du utbildad ekonom eller håller på att studera för att bli det? Då kan det här vara tjänsten för dig!

I rollen som ekonomiassistent deltar du i arbetet med den löpande redovisningen, leverantörshantering, bankavstämningar samt kundfakturering för ett antal bolag inom Telgekoncernen. Du säkerställer välfungerande digitaliserade flöden i samarbete med kollegorna i avdelningen, våra bolag och systemansvarig. I dina mycket omväxlande uppgifter ingår också hantering av avdelningens ärendehanteringssystem med löpande ärenden från leverantörer och kunder.

Tjänsten är på timmar, vilket innebär att du arbetar under arbetstoppar och vid frånvaro. Det betyder att vi inte kan garantera någon arbetsmängd, men vår erfarenhet säger oss att det kan bli en del.

Personprofil

För att vara aktuell för den här rollen behöver du lägst ha ekonomutbildning på gymnasienivå med avslutad eller pågående påbyggnadsutbildning inom ekonomi/redovisning samt relevant erfarenhet inom området. Du tar ansvar och är en kommunikativ lagspelare med driv, initiativförmåga och gott humör. Du är trygg i dina ekonomikunskaper och har fallenhet för att tänka analytiskt.

I ditt dagliga arbete är du självgående, serviceinriktad, effektiv och strukturerad. Du har god förmåga att samverka med kollegor och kunder och är utvecklingsinriktad med fokus på förbättringar. Du är datorvan, har goda kunskaper i officepaketet, bra svenska i tal och skrift och du känner igen dig i våra kärnvärden öppen, enkel, personlig och modig.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Extra vid behov
Arbetstid: Dagtid
Plats: Södertälje

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 11 sept 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.