Brädgårdsarbetare

Brädgårdsarbetare

Som brädgårdsarbetare hos oss har du varierande arbetsuppgifter som bland annat innefattar kundmottagning, orderplock, trucklastning och lossning, upplockning av varor samt städning av brädgården.

Vi söker dig som är positiv, noggrann och flexibel och som förstår att våra kunder kommer i första hand. Körkort B samt truckkort är absoluta krav för anställning. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet och arbete inom byggmaterialhandeln är mycket meriterande. Vi tror att du liksom vi alltid sätter kunden i fokus och vill ge våra kunder det där lilla extra!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 mars 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verksamheten har bedrivits sedan 1830 i Södertälje, då som vedhandlare. Södertälje Trä säljer och levererar byggmaterial och snickerier till yrkesmän och storförbrukare. Vår ambition är att vara Södertäljes bästa brädgård för yrkesfolk. Vi ingår i Nordströmskoncernen som har elva anläggningar och levererar trävaror och byggmaterial till yrkeskunder och storförbrukare i Stockholm, Djursholm, Uppsala, Sigtuna, Södertälje, Nyköping, Västerås, Norrköping och Linköping. Koncernen har ca 310 anställda och omsatte 2019 cirka 1.600 mkr.