Marknadsansvarig Södertälje Basketbollklubb, SBBK

Marknadsansvarig Södertälje Basketbollklubb, SBBK

Marknadsansvarig till Södertälje Basketbollklubb, SBBK

SBBK har trots pandemin en stabil plattform både ekonomiskt och sportsligt, en tydlig plan för framtiden med en offensiv och klar målbild. Detta gör att vi nu kommer att förstärka vår organisation och därför söker en driven och kreativ spelare som kan ta ett helhetsansvar för vår marknadsfunktion.

Marknadsansvarig till SBBK!

Vi söker Dig som vill arbeta i en av Sveriges mest framgångsrika Idrottsföreningar. Vill du anta utmaningen i att driva och utveckla SBBKs försäljning och marknadsnärvaro?


Södertälje Basketbollklubb är en av Sveriges mest framgångsrika Basketföreningar med otaliga svenska mästerskap på herr- dam- och ungdomssidan, men också en förening som står för en stor bredd från knatte- till juniorverksamhet, ett starkt samhällsengagemang och en lång historia med ett starkt varumärke. Läs mer på: sbbk.se

I rollen som marknadsansvarig hos oss kommer Du att få ett övergripande ansvar för föreningens marknadsaktiviteter. Detta innebär ansvar för kontakter med sponsorer och att hålla i events och evenemang knutna till föreningens verksamhet, att driva biljettförsäljning, våra sociala medier samt merchandiseförsäljning och inköp.
Du kommer också att arbeta med att ta fram och utveckla kreativa marknadsaktiviteter med en begränsad budget. Då vi är en liten och smidig organisation med korta och snabba beslutsvägar är det viktigt att du kan anpassa Dig och om det behövs rycka in även om det är utanför Ditt egentliga ansvarsområde. Du rapporterar direkt till vår Klubbdirektör.

Egenskaper som vi värdesätter är bland annat att du är: Driven, utåtriktad, engagerad, initiativrik, relationsskapande och handlingskraftig. Viktigt också är att du är självgående och har en förmåga att se helheten och kunna prioritera. Du måste vara beredd på att vara på plats vid matcher och event för att stärka banden med våra samarbetspartners och fans. Detta innebär att du är en god kommunikatör och inte drar dig för att tala inför en publik stor som liten.
Arbetet kräver viss administration och rapportering vilket innebär att du har en god ordning kring Dig och ditt arbetssätt.

Vi ser även att Du har en idrottslig förankring, detta är meriterande dock inget krav, Du bör dock ha erfarenhet från en liknande roll med goda resultat. Har Du dessutom erfarenhet av en liknande typ av försäljning och en förståelse för vilka frågor, stora som små, som engagerar sponsorer, medlemmar och supportrar så är det erfarenheter som kommer att göra Din start smidigare och snabbare.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift, Du har en för tjänsten adekvat utbildning och bakgrund. Du har körkort och kan arbeta kvällstid ibland.

Känner du att Du är kvalificerad och vill anta utmaningen, vill vi att du hör av Dig snarast med Din ansökan. Idealt startdatum för tjänsten är 1 augusti.

Frågor besvaras av: Rekryteringskonsult Harry Rubino på tfn. 0733-763930. Ansökan med CV och personligt brev sänds via www.rubino.se snarast då vi avser att tillsätta tjänsten snarast.
Mer info
Kontaktperson Harry Rubino
Telefon 073-376 39 30
Område Södertälje
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 juni 2022 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Rubino Rekrytering erbjuder företag och organisationer ett lösningsorienterat arbetssätt med partnerskap i fokus sedan 2003. Utgångspunkten är vårt gemensamma mål att rekrytera medarbetare som gör skillnad på sista raden - oavsett om det är Säljare, Säljchefer, Account Managers eller andra nyckelpersoner och roller. För kandidater utlovar vi ett professionellt och engagerat samarbete med dig i fokus. Vi rekryterar främst i Stockholm men även i andra delar av Sverige.