Platschef Selga Södertälje

Platschef Selga Södertälje

Selga Södertälje omorganiserar!

Brinner du för service och försäljning och vill leda ett framgångsrikt team, som genomsyras av bland annat samarbete, engagemang, inspiration och målmedvetenhet, då vill vi att du söker tjänst hos oss som Platschef i Södertälje. Vi söker nu en Platschef med tidigare erfarenhet och en vilja att leda till framgång.

Arbetsuppgifter
I rollen som platschef blir du en nyckelperson för Selga Södertäljes fortsatta framgång. Du har huvudansvaret för den dagliga kundnöjdheten och tillgängligheten samt att försäljning och lönsamhetsmål uppnås av innesäljare och butikssäljare. Som platschef har du personalansvar för innesäljare och butiksäljare på filialen. Du kommer att driva utveckling, processer och kompetens inom Innesäljteamet genom aktiv coachning. Du ansvar för bemanningen på filialen och tillsammans med säljteamet håller du en nära kontakt med kunder för att skapa långsiktiga samarbeten och identifiera nya affärsmöjligheter som möter kundernas behov. Vid behov är du även delaktig i aktiv försäljning via telefon och stöttar övriga innesäljare. Du rapporterar till Filialchefen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har framgångsrik erfarenhet av att leda försäljning och skapa resultat genom andra. Du är strukturerad och noggrann och har en analytisk förmåga. För att trivas och lyckas i rollen bör du ha god kunskap inom elbranschen eller närliggande verksamhet. Det är en stor fördel om du har kännedom om konkurrenter och marknaden samt ett upparbetat relevant nätverk. Goda kunskaper i Officepaketet samt grundläggande kunskaper inom ekonomi är ett krav. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av framgångsrikt förändringsarbete och vana att skapa tillväxt i en konkurrensutsatt miljö genom samarbete med andra.

Personliga egenskaper
Är du en person som av din omgivning upplevs vara enkel att ha att göra med har du goda förutsättningar att passa in och bidra till Selga Södertäljes fortsatta utveckling. Vi vill att du är en person som leder genom eget exempel, med hjälp av ett starkt eget driv. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat. Till sättet är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående med en vilja, intresse och förmåga att hjälpa kunden och anstränger dig för att leverera lösningar.

Kontakt med oss
Är du vår nya medarbetare? Sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om jobbet eller företaget är du varmt välkommen att kontakta Filialchef Niklas Gredenmo, 08 - 761 99 16

Du kan läsa mer om Selga på selga.se samt rexel.se.

Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.rexel.se/
Sista ansökningsdag 28 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Selga är en rikstäckande elteknikgrossist med ca 230 engagerade medarbetare på 32 platser runt om i Sverige. Vår målsättning är att ligga steget före när det gäller ny teknik och vi tillhandahåller ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för hemautomation, tekniska lösningar och energieffektivisering. Genom att vara kundens partner och bollplank kan vi hjälpa våra kunder att växa på sin marknad. Selga ingår i Rexel Sverige AB med närmare 800 anställda och en omsättning på ca 5 miljarder (2017). Rexel koncernen har närvaro i 26 länder med över 27 000 anställda och en årlig omsättning på ca 136 miljarder SEK.

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.