Truckförare

Truckförare

Truckförare till Södertälje

Som truckförare kommer du arbeta i en modern och kvalitetsmedveten produktionsmiljö som präglas av en familjär atmosfär med ett tydligt ledarskap.

Arbetsbeskrivning
Som truckförare är du en viktig lagspelare i produktionen. Du ansvarar för att förse produktionen med material på utsatt tid och i viss mån kan du även få möjlighet att ta emot leveranser.

Som truckförare hos vår kund kommer du erbjuds ett närvarande ledarskap och får möjlighet till många kontaktytor. Utöver din närmsta chef i ditt dagliga arbete ute hos kund kommer du erbjudas en tät dialog med dina konsultchefer som är lyhörda för din vardag. Vi vill att du ska trivas hos oss på Randstad och kan erbjuda dig en visstidsanställning med goda möjligheter till fortsatt arbete.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer
Krav:

B-körkort

Truckkort A och B

Goda kunskaper i svenska språket

Vi lägger stark vikt vi personlig lämplighet. Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann i ditt arbete. Du sätter säkerheten i första rummet och är lyhörd för feedback.

Meriterande krav för tjänsten är tidigare erfarenhet av arbete i industri- och produktionsmiljö. Har du därtill arbetat som truckförare är det starkt meriterande.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag: 2018-11-14, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Elin Sjöblom elin.sjoblom@randstad.se
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 14 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.