Time Administrator till Astra Zeneca

Time Administrator till Astra Zeneca

Time Administrator till Astra Zeneca

AstraZenecas HR Services är en global HR funktion som ansvarar för att tillhandahålla effektiv HR service och processer. Vi söker en Time Administrator för ett kortare uppdrag. Vi erbjuder ett stimulerande arbete med möjligheter att utveckla sig själv och de processer vi arbetar med. Placering i Södertälje.

Detta är ett konsultuppdrag på Astra Zeneca via Randstad.

Omfattning:
Detta är ett uppdrag med omgående start fram till 2018-08-31.

Din spelplan:

Time Administrator arbetar med systemuppdateringar och kontroller i våra tidredovisningssystem. Det innebär att se till att våra tidredovisningssystem Workday Time, Timecare och IFS tidssystem är uppdaterade med rätt data som tex upplägg av nyanställda, avslut av anställda, schemahantering etc

Din roll:

För att lyckas i rollen tror vi att du har viss erfarenhet av att ha arbetat med tidsredovisningssystem och/eller löneadministrativa arbetsuppgifter, har god systemförståelse och förstår övergripande processer.

Din bakgrund:
  • Erfarenhet av att jobba med systemuppdateringar
  • Meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med tidredovisningssystem och/eller löneadministrativa arbetsuppgifter.
  • Kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.
  • Kunskaper i Excel.
  • Erfarenhet av att jobba i en kund- och service orienterad miljö
Framgångsfaktorer:

Som person är du ansvarstagande, flexibel, noggrann, positiv och har lätt för att samarbeta. Du har initiativförmåga och tycker om att använda moderna system som verktyg i ditt arbete.

Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-06-22, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Emilia Rasmusson, emilia.rasmusson@randstad.se
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 22 juni (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.