Timanställd rekryteringsadministratör

Timanställd rekryteringsadministratör

Rekryteringsadministratör sökes för timanställning på Randstad Södertälje

Dina arbetsuppgifter

Som administratör, eller account assistent, som vi kallar rollen är din främsta arbetsuppgift att stötta och hjälpa konsultcheferna i de administrativa delarna i arbetet. Rollen innefattar bland annat:
  • att hålla i intervjuer
  • att färdigställa CVn för presentation
  • rekryteringsadministration
  • att uppdatera filer i Excel
  • tidrapporteringsadministration
Tjänsten är en timanställning vid behov med arbete cirka 1-2 dagar i veckan, där du kommer att ha viss möjlighet att påverka dina arbetstider. Start kommer att vara efter nyår, men vi ser gärna att man kan komma in för upplärning några dagar under hösten.

Din bakgrund

Vi ser att du läser personalprogrammet, beteendevetenskap eller något annat likvärdigt program och har minst två år kvar på din utbildning.

Dina egenskaper

Du besitter en hög servicekänsla och du förstår vikten av att bemöta alla med ett leende och en positiv inställning. Du behöver gilla att administrera, hålla ordning och även ha god datorvana. Du tycker att det är viktigt att uttrycka sig korrekt i tal och skrift och har en känsla för skriftlig kommunikation.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i fler än 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Vi växer stadigt på den svenska marknaden med många spännande karriärmöjligheter för den engagerade och kvalitetsmedvetna medarbetaren. I dagsläget har vi kontor i bland annat Stockholm, Göteborg, Västerås och Malmö. Randstads verksamhetsfilosofi går att sammanfatta med orden "good to know you", som uttrycker vår tillgänglighet, vår vilja att lyssna och vårt engagemang för goda samarbeten.

Ansökningsprocess

Intervjuer sker löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta mathilda.persson@randstad.se.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 25 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.