Randstad söker nu processoperatörer inom livsmedelsindustri

Randstad söker nu processoperatörer inom livsmedelsindustri

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. På Randstad är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och försäkringar. Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher. Detta gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande och välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Vi på Randstad söker nu dig som vill arbeta inom industriell produktion för uppdrag hos en kund i Järna.

Arbetsbeskrivning

Som processoperatör hos kund är du en viktig del i verksamheten där du kvalitetssäkrar arbetet och bidrar till att kunden kan känna sig trygg med produkten. Du övervakar produktion, hanterar maskiner/utrustning och utför enklare underhållsarbeten. Processoperatörer sköter driften av maskiner/anläggningar inom ett avsnitt. Allt arbete är standardiserat och det ingår i samtliga roller att arbeta med ständiga förbättringar. Allt arbete sker enligt skriftliga instruktioner, standarder och man följer företagets policy. Arbetstiderna ute hos våran kund är i dagsläget 2-skift. Eftersom arbetet utförs stående krävs god fysisk rörlighet.

Kvalifikationer
  • Relevant arbetslivserfarenhet för att uppfylla de krav som ställs i rollen, meriterande om du har tidigare arbetat inom industri och produktion, särskilt inom industri och produktion.
  • Mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal, skrift och läsförståelse.
  • Vara kundfokuserad samt ha en god samarbetsförmåga, social kompetens och vara serviceminded.
  • Kunna arbeta skift.
Framgångsfaktorer

Du är nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet och noggrannhet är A och O i arbetet. Du är också positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Du har även en stark vilja att lära och utvecklas i rollen som operatör. För att trivas i denna tjänst bör du också ha ett tekniskt intresse och bör kunna hantera visst fysiskt arbete. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten

Om anställning

Arbetet bedrivs på heltid och inleds med en visstidsanställning om sex månader. Du ska kunna vara flexibel och kunna arbeta två-skift, vilket innebär löpande schema med både morgon och kväll. På grund av skiftarbete och arbetsplatsens geografiska läge krävs att du har körkort samt tillgång till bil om du inte är bosatt i Södertälje.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och prova på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till spännande uppdrag hos oss

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Robin Öhman, robin.ohman@randstad.se & Babel Barisho, babel.barisho@randstad.se
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.