Produktionschef i Järna

Produktionschef i Järna

Till vår kund som är ledande inom tillverkning av träemballage söker vi nu en produktionschef, till deras anläggning i Järna. Företaget har anläggningar runt om i Sverige och strävar efter ständig utveckling och expandering med kund och medarbetare i fokus. Vill du vara med på resan?

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos vår kund. För rätt person finns möjlighet att sedan gå över som direktanställd hos vår kund.

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning

Som produktionschef är du en stor del av anläggningens drift och att upprätthålla god kvalité i produktionen. I dina arbetsuppgifter ansvarar du tillexempel för:
  • Arbetsfördelning, planering och arbetsledning för personal och ditt produktionsområde.
  • Det systematiska arbetsmiljöarbetet.
  • Prognostisering och inköp.
  • Säkerhets och miljöarbete.
  • Utreda och rapporter eventuella tillbud och reklamationer.
I din tjänst har du personalansvar och du rapporterar direkt till platschefen för anläggningen.

Kvalifikationer

För att du på bästa sätt ska lyckas i din roll ser vi att du tidigare har arbetat med kvalitets och miljöfrågor. Har goda kunskaper kring arbetsmiljölagen och även till viss del miljölagstiftning. Har du dessutom erfarenhet från en tillverkande industri är det meriterande.
Du talar svenska och engelska utan hinder och har goda kunskaper i Office paketet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag:
2018-11-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information:

Robin Öhman robin.ohman@randstad.se
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.