Kundtjänstmedarbetare

Kundtjänstmedarbetare

Kundservicemedarbetare till Service Center på Stockholmsmässan

Vill du ha ett extraarbete där du arbetar med kundkontakt och service utöver det vanliga? Vill du träffa människor från hela världen och bidra till en fantastisk besöksupplevelse för varje besökare? Vi söker just nu personer till varierande tjänster hos Stockholmsmässan med start i augusti.

Vi söker dig som vill arbeta inom servicepersonal på Stockholmsmässan som är Nordens största mötesplats med utställare och tusentals besökare från hela världen. Du kommer att ingå i ett engagerat och kundfokuserat team som ständigt strävar efter att ta servicen till en ny nivå och ge besökarna bästa möjliga upplevelse. Arbetsuppgifterna varierar utifrån den tjänst du är intresserad av och mer information om tjänsterna kommer att delges under rekryteringsprocessens gång. Du kommer både att erbjudas möjlighet att arbeta på dagtid, kvällstid och helger.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av service eller är beredd att kavla upp armarna lite extra för att lära dig mer om service, kundbemötande och eventarbete. Har du tidigare erfarenhet av något serviceyrke och har ett personligt intresse av mässor och konferenser kommer du snabbt att komma in i dina nya uppgifter. Vi ser gärna att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Med service i världsklass, aktivt hjälpa utställare med rådgivning i syfte att kunna marknadsföra sitt företag/produkt/möte enligt behov
  • Aktivt bistå utställare med beställningar, lämna prisuppgifter, säkerställa att alla beställningar och förfrågningar registreras korrekt ur både kund- och produktionsperspektiv samt bidra till ökad merförsäljning
  • Driva försäljning av affärsområdets produkter och tjänster
  • Sälja produkter i shopen och sköta Businesscenter
  • Ansvara för att produkternas exponering ständigt är frontade på ett varierat och säljande sätt
  • Vara delaktig i upplärning av nya medarbetare
  • Genomföra daglig kassa-avstämning, inventering och skötsel av shopen.
  • Upprätthålla god kännedom om våra produkter och tjänster.
Vem trivs här?

För att trivas i rollen tror vi att du har någon annan form av sysselsättning och längtar efter ett inspirerande och socialt extrajobb. Vi tror att du är både service-minded, utåtriktad och kundfokuserad i dina kontakter med besökarna. Har du dessutom lätt för att ta kontakt med människor på ett varmt och välkomnande sätt så är det här rollen för dig. Då vi kan ha hög belastning i inkommande ärenden framförallt under inflytt är det viktigt att du har känsla för rätt prioritering, arbetar effektivt och är stresstålig. Du motiveras av att testa nya arbetssätt och ser möjligheter i utmaningar. God datavana erfordras.

Vad erbjuder vi?

Stockholmsmässan är ett företag som strävar efter inspiration och kunskap, affärsmöjligheter och nya vänner. Stockholmsmässan är Nordens största mötesplats med ett 70-tal branschledande mässor och hundratals nationella och internationella kongresser, konferenser och evenemang varje år. Stockholmsmässan arbetar fokuserat med mångfaldsarbete och jämställdhet. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Uppdragsgivare: Randstad Solutions AB

Ort: Stockholm

Omfattning: Timanställning vid behov.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 28 okt (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.