Påbyggnadsmontörer sökes

Påbyggnadsmontörer sökes

För kunds räkning söker vi nu en montör med genuint intresse för fordon.
Kunden utvecklar, tillverkar, monterar och säljer systemlösningar för lätta transportbilar i form av flak, skåp, kåpor, taxi/färdtjänst-fordning, fordonsinredningar och brandfordon.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Södertälje

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning:

I den här tjänsten arbetar du med att förbereda bilar med systemlösningar till kundspecifika ändamål. Det kan handla om att färdigställa skåpbilar med golv, väggar och hyllor på insidan av bilen, men också kablagedragning, larm, lås och diverse montering. Du behöver därför vara händig, verktygssäker och ha en god förståelse för mekanik och teknik i bilar.

Arbetstiderna är förlagda dagtid vardagar..


Krav


* Minst 3-5 års erfarenhet som fordonsmontör eller mekaniker

* Flytande svenska i tal och skrift

Meriterande
Tidigare erfarenhet av diverse påbyggnadsjobb till lättare transportfordon

* Utbildning i fordonsel

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och prova på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Om Randstad


Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Robin Öhman
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 4 nov (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.