Elektronikmontör i Tumba

Elektronikmontör i Tumba

Vill du arbeta på ett världsledande företag med ett stort internationellt nätverk? Har du har erfarenhet av montering samt elkunskaper? Då kan du vara den vi söker! Företaget har en innovativ och fartfylld miljö där du får möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbeta ute hos en av våra kunder. Du kommer ingå i ett härligt och kompetent team med högt i tak. Om du gillar ett rörligt arbete med varierande montering kommer du att trivas här!

Uppdragsgivare:
Randstad

Ort:
Tumba

Omfattning:
Heltid, dagtid

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med montering av kretskort och tillverkning av företagets innovativa robotprodukt. Monteringen sker efter ritningar och el-scheman där även felsökning kan bli aktuell.

Kvalifikationer
  • Kunna läsa elschema
  • Erfarenhet av mekanisk montering
  • God svenska i tal och skrift
  • Meriterande om man läst en elinriktad utbildning.
  • Eftersom arbetet utförs stående krävs god fysisk rörlighet
  • Du är noggrann, ansvarsfull och engagerad i arbetet och beslutsam att slutföra uppgiften på utsatt tid. Du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då finns chansen till många spännande uppdrag hos oss. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag:
Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Robin Öhman, robin.ohman@randstad.se
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.