Administratör till PM Group

Administratör till PM Group

Just nu söker vi en administratör för ett uppdrag på 12 månader till våran kund PM Group.

Vi söker dig med mycket goda kunskaper i engelska och som gillar ett jobb med mycket varierande uppgifter.

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning:

I denna roll kommer du att få jobba mycket med allt från sedvanliga administratöruppgifter till översättning av juridiska dokument från engelska till svenska. Du kommer också att få starta din introduktion med att spendera 2-3 veckor i Birmingham för att få utbildning i de system du kommer att arbeta i.

Dina arbetsuppgifter kommer innebära:
  • Översättning av juridiska dokument från engelska till svenska och svenska till engelska.
  • Kontakt med underleverantörer
  • Biträda projektledningsgruppen
Kvalifikationer:

För att lyckas bra i denna roll ser vi gärna att du har:
  • 1-5 års erfarenhet som administratör.
  • Kan ta dig fram obehindrat på engelska både i tal och skrift.
  • Du har inga problem med att ha flera bollar i luften samtidigt och gillar att varierande arbetsuppgifter.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Om Randstad:

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-09-21, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Linda Rosenqvist linda.rosenqvist
@randstad.se
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som konsult förväntas du snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Tjänsten innebär många kontakter och det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person är du analytisk och noggrann. Du är affärsmässig, drivande och van att arbeta självständigt. Därtill förväntas det att du levererar och bidrar med kompetens, effektivitet och erfarenhet.