Operatörer sökes till stort och attraktivt företag

Operatörer sökes till stort och attraktivt företag

Randstad är ett av Sveriges största bemanningsföretag med kunder inom alla yrkesområden. Vi fortsätter att växa och i Södertälje är behovet just nu väldigt stort av operatörer.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbetar ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Södertälje

Omfattning:
Heltid, skift

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu personal för konsultuppdrag hos ett stort och attraktivt företag i Södertälje. Uppdraget gäller arbete som operatör inom produktion av läkemedel.

Som operatör övervakar du produktionen, hanterar maskiner/utrustning, utför enklare underhållsarbeten samt dokumenterar dina löpande arbetsmoment. Eftersom operatörer sköter driften av tillhörande utrustning inom ett avsnitt innebär detta att man utför förberedelser inför nya processer, övervakning under processens gång, samt avslutande åtgärder (rengöring etc.) efter avslutad process. Som operatör hos vår kund är du en viktig del i verksamheten där du kvalitetssäkrar arbetet och bidrar till att kunden kan känna sig trygg med produkten.

Företaget du kommer arbeta på är öppet dygnet runt vilket innebär skiftarbete (2, 3, 4 eller 5 skift kan förekomma).

Eftersom arbetet innefattar bland annat dokumentation är det därför viktigt att du behärskar det svenska språket mycket väl.

Kvalifikationer
  • Gymnasieutbildning.
  • Måste ha mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal, skrift och läsförståelse.
  • Kunna arbeta alla typer av skift.
  • Ha god samarbetsförmåga, social kompetens och vara serviceminded.
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet som maskinoperatör eller erfarenhet inom industri och produktion, särskilt inom läkemedelsbranschen.
  • Utbildning med en naturvetenskaplig eller teknisk inriktning.
  • Erfarenhet av GMP och LEAN.
  • Truckkort (A+B) och praktisk erfarenhet av att ha arbetat med truck sedan tidigare.
Framgångsfaktorer

Du är nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet och noggrannhet är A och O i arbetet. Du är också positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Du har även en stark vilja att lära och utvecklas i rollen som operatör. För att trivas i denna tjänst bör du också ha ett tekniskt intresse och bör kunna hantera visst fysiskt arbete.

Om anställningen

Arbetet bedrivs på heltid och inleds med en visstidsanställning om tre till sex månader med chans till förlängning. Du ska kunna vara flexibel och kunna arbeta både två-, tre-, fyr- och femskift, vilket innebär löpande schema med både morgon, kväll, natt och helgarbete. På grund av skiftarbete och arbetsplatsens geografiska läge krävs att du har körkort samt tillgång till bil om du inte är bosatt i Södertälje eller har väldigt goda förutsättningar att ta dig in med kollektivtrafiken.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. På Randstad är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och försäkringar. Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher. Detta gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande och välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Vi på Randstad söker nu dig som vill arbeta inom industriell produktion för uppdrag hos en kund i Södertälje.

För mer information:
Jimmy Hägglund jimmy.hagglund@randstad.se
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 nov (71 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.