Truckförare sökes till stort och attraktivt företag

Truckförare sökes till stort och attraktivt företag

Randstad är ett av Sveriges största bemanningsföretag med kunder inom alla yrkesområden. Vi fortsätter att växa och i Södertälje är behovet just nu väldigt stort av truckförare/förrådsoperatörer.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbetar ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Södertälje

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu personal för konsultuppdrag hos ett stort och attraktivt företag i Södertälje. Uppdraget gäller arbete som förrådsoperatör/truckförare inom produktion av läkemedel.

Arbetet som förrådsoperatör innebär att du kommer i huvudsak att arbeta med truckkörning och godsmottagning. Utöver det innebär arbetet att man förrådsför, dispenserar och servar tillverkningsavsnitten med produktionsmaterial. Avdelningen erbjuder dig ett omväxlande, stimulerande och utvecklande arbete som bedrivs med ett stort eget ansvar.

Företaget du kommer arbeta på är öppet dygnet runt vilket innebär skiftarbete (2, 3, 4 eller 5 skift kan förekomma).

På Randstad finns oändligt med möjligheter och vi strävar alltid efter att kunna erbjuda det bästa sett till trygga och säkra arbetsmiljöer och att våra konsulter trivs och är stolta över att representera Randstad.

Kvalifikationer
  • Praktisk erfarenhet av att köra truck och inneha truckkort. Truckbehörighet A1-A4, B1-B4 är ett krav för tjänsten men saknas enskilda förarbevis kan detta eventuellt kompletteras via oss.
  • Måste ha mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal, skrift och läsförståelse.
  • Gymnasieutbildning.
  • Kunna arbeta alla typer av skift.
  • Ha god samarbetsförmåga, social kompetens och vara serviceminded.
Meriterande
  • Praktisk erfarenhet av att köra truck.
  • Tidigare arbetat inom lager, industri och produktion, särskilt inom läkemedelsbranschen.
  • Utbildning med en naturvetenskaplig eller teknisk inriktning.
  • Erfarenhet av SAP, GMP och LEAN.
Framgångsfaktorer

Du är nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet och noggrannhet är A och O i arbetet. Du är också positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Du har även en stark vilja att lära och utvecklas i rollen som operatör. För att trivas i denna tjänst bör du också ha ett tekniskt intresse och bör kunna hantera visst fysiskt arbete.

Om anställning

Arbetet bedrivs på heltid och inleds med en visstidsanställning om sex månader med chans till förlängning. Du ska kunna vara flexibel och kunna arbeta både två-, tre-, fyr- och femskift, vilket innebär löpande schema med både morgon, kväll, natt och helgarbete. På grund av skiftarbete och arbetsplatsens geografiska läge krävs att du har körkort samt tillgång till bil om du inte är bosatt i Södertälje eller har väldigt goda förutsättningar att ta dig in med kollektivtrafiken.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. På Randstad är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och försäkringar. Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher. Detta gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande och välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Vi på Randstad söker nu dig som vill arbeta inom industriell produktion för uppdrag hos en kund i Södertälje.

För mer information:
Timmy Säberg, timmy.saberg@randstad.se
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 juni (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.