Servicetekniker till AstraZeneca

Servicetekniker till AstraZeneca

Avdelning Drift & Media söker servicetekniker till filtergruppen inom driftteknik.

Hos oss får du bidra till att utveckla läkemedel som förändrar liv. Vi är verksamma i mer än 100 länder världen över och ett av Sveriges viktigaste exportföretag.

I Södertälje finns vår största globala produktions- och distributionsanläggning som är en av världens största tillverkningsenheter för läkemedel. Totalt sysselsätter vi här cirka 4 100 personer, varav 3 500 arbetar i våra tillverkningsanläggningar. Våra två stora produktionsanläggningar kan hantera hela processen, från den kemiska produktionen av aktiva farmaceutiska substanser till formulering, fyllning/tablett-tillverkning, packning och distribution till våra kunder.

Vi investerar också cirka 285 miljoner dollar i en ny högteknologisk anläggning för tillverkning av biomedicin, vilken gör det möjligt för oss att kombinera vår expertis inom biomedicin och vår väletablerade, förstklassiga tillverkningskultur.

Södertälje är också huvudkontoret för AstraZenecas nordisk-baltiska marknadsorganisation samt här finns också ett antal globala stödfunktioner.

Din spelplan:

Som servicetekniker kommer du att ha en nyckelroll i underhållsarbetet av ventilationssystem och filterteknik.

Din roll:

Servicetekniker ansvarar för att underhåll av produktions- och mediacentraler inklusive filtersystem upprätthålls.

Medverka i planering och uppläggning av underhållets struktur och utförande.

Medverka och föreslå optimeringar, förbättringar och harmoniseringar av arbetssätt, underhållsutförande och systemlösningar.

Vara teknisk expert i underhållsplanering, underhållsutförande och underhållssystem.

Medverka som teknisk expert i utredningar avseende avvikelser, störningar m.m relaterade till ventilation och filter.

Verka för att gällande lagar, myndighetskrav och föreskrifter och AZs föreskriftsystem samt gällande branschpraxis följs i alla avseenden.

Verka för att AZs mediainstallationer upprätthåller en bra, säker och modern teknisk standard för att minimera skador på person och/eller egendom samt hålla en anpassad tillgänglighet på systemet.

Vi förutsätter:

För att passa i rollen har du ett intresse för teknik, gärna mediasystem eller HVAC. Du har en teknisk utbildning alternativt har förvärvat motsvarande kompetens genom mångårigt arbete inom ventilation filterteknik. Att du har arbetat inom läkemedelsindustrin eller liknande står naturligtvis högt på vår kravspecifikation.

Kunskap att uttrycka dig i tal och skrift på engelska är ett krav.

Framgångsfaktorer:

Som person tycker du om att arbeta självständigt men ändå i team där snabbhet och förändring är nyckelord. Du är strukturerad och har lätt att kommunicera med andra. Då bortfall av media ofta orsakar problem för produktion är det viktigt att du har förmågan att få saker gjorda i ett högt tempo.

AstraZenecas mediasystem är omfattande.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 22 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.