Processoperatör sökes till ett stort och attraktivt företag

Processoperatör sökes till ett stort och attraktivt företag

Randstad är ett av Sveriges största bemanningsföretag med kunder inom alla yrkesområden. Vi fortsätter att växa och i Södertälje är behovet just nu väldigt stort av processoperatörer.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Randstad, men arbetar ute hos en av våra kunder.

Uppdragsgivare:
Randstad AB

Ort:
Södertälje

Omfattning:
Heltid

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu personal för konsultuppdrag hos ett stort och attraktivt företag i Södertälje. Uppdraget gäller arbete som processoperatör inom produktion av läkemedel.

Som processoperatör övervakar du produktion av läkemedel, hanterar maskiner/utrustning, utför enklare underhållsarbeten samt dokumenterar dina löpande arbetsmoment. Du sköter driften av tillhörande utrustning inom ett avsnitt vilket innebär förberedelser inför nya processer, övervakning under processens gång, samt avslutande åtgärder (rengöring etc.) efter avslutad process.

Företaget du kommer arbeta på är öppet dygnet runt vilket innebär skiftarbete (2, 3 eller 5 skift kan förekomma).

Arbetet innefattar bland annat rapportering och dokumentation och det är därför viktigt att du behärskar det svenska språket mycket väl.

På Randstad finns oändligt med möjligheter och vi strävar alltid efter att kunna erbjuda det bästa sett till trygga och säkra arbetsmiljöer och att våra konsulter trivs och är stolta över att representera Randstad.

Kravprofil
  • Minst gymnasiekompetens, gärna med naturvetenskaplig eller teknisk inriktning.
  • Ha mycket goda kunskaper i både tal, skrift och läsförståelse i det svenska språket.
  • Vara kundfokuserad samt ha en god samarbetsförmåga och social kompetens.
  • Kunna arbeta alla typer av skift.
Det är meriterande om man har jobbat inom produktion/industri tidigare, särskilt inom läkemedelsbranschen. Det är även meriterande om man även har erfarenhet av LEAN och GMP.

Om anställningen

Arbetet bedrivs på heltid och inleds med en visstidsanställning om sex månader med en chans till förlängning. Du ska kunna jobba alla typer av skift då produktionen bedrivs varje dag dygnet runt. På grund av skiftarbete och arbetsplatsens geografiska läge krävs att du har körkort och tillgång till bil om du inte är bosatt i Södertälje eller har väldigt goda förutsättningar att ta dig in med kollektivtrafiken.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som konsult är du ambassadör för Randstad och representerar oss på ett professionellt sätt. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Om Randstad

Hösten 2016 bytte Proffice namn till Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Utöver det får du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder spännande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Sista ansökningsdag:
2018-06-30. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag så ansök därför så snart som möjligt.

För information:
Timmy Säberg, timmy.saberg@randstad.se
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.