Junior produktionsingenjör till ledande fordonstillverkare

Junior produktionsingenjör till ledande fordonstillverkare

Fordonsindustrin är äntligen under förändring och vår kund tar nu taktpinnen mot hållbara transportsystem. Vi letar nu efter fler medarbetare som vill vara med på denna spännande resa!

Information om kundföretaget
Kulturen hos vår kund är onekligen unik, här lever man efter sina värden - konsumenten först, respekt för individen, eliminera avfall, beslutsamhet, lagarbete och integritet! Vår kund är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar samt industri- och marinmotorer.
Hos vår kund värderas frihet och ansvar och de arbetar i autonoma tvärfunktionella team som tillsammans ansvarar för att driva företaget framåt.
Gruppen du kommer tillhöra ansvarar över processflödet för företagets produktionsavdelningar. Avdelningen är idag cirka 50 medarbetare varav fem team där du tillhör ett av de. Teamet är idag 11 personer med spridda kompetenser, här finns produktionstekniker, processingenjörer och specialister.

Arbetsuppgifter
Som produktionsingenjör kommer du stötta olika produktioner. Din roll är väldigt varierande och dina dagar är sällan sig lika. Du jobbar både på kontor och är ute på språng i produktionen. Du ansvarar över att produktionen fungerar på det bästa, enklaste och smidigaste sätt! Du kommer bland annat att arbeta med:
 • Störningsanalyser - Du tittar på varför produktionen inte får fram rätt resultat. Här tittar du på processförbättringar, utför problembeskrivningar och koordinerar implementeringsprojekten
 • Driver projekt - Du driver mindre förbättringsprojekt kopplat till produktionsprocessen.
 • Riskbedömningar - Via nära samarbete med produktionen tar du emot risker som finns i produktionen. Du tar fram åtgärdsplaner och implementerar lösningarna
Det roliga i denna roll är att du får vara med och påverka direkt. Du kommer ingå i den lokala ledningsgruppen då du jobbar som produktionsledarens högra hand. Du får snabba beslut och kan bedriva igenom stora förändringar tidigt i din karriär.

Vi söker dig som:
 • Har en ingenjörsexamen, troligtvis från maskinteknik eller liknande
 • Flytande i svenska och engelska
 • Gillar att jobba med människor
Meriterande färdigheter men inget måste:
* Erfarenhet av produktion

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget:
 • Driven
 • Kommunikativ
 • Målfokuserad
 • Kundorienterad
 • Problemlösare
 • Duktig på att få saker att hända och följa tidplaner
Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Produktionsingenjör. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet och om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning hos kundföretaget.

Start: Enligt ök.
Omfattning: Heltid
Ort: Södertälje
Urval: Löpande
Kontakt: Lucas Bryggman

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0723000329
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 11 juni 2022 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!