Junior QA-Testare

Junior QA-Testare

Fordonsindustrin är äntligen under förändring och vår kund tar nu taktpinnen mot hållbara transportsystem. Nu letar vi en Testare till avdelningen Process & IT.

Information om kundföretaget
Kulturen hos vår kund är onekligen unik, här lever man efter sina värden - kunden först, respekt för individen, eliminera slöseri, beslutsamhet, lagarbete och integritet! Vår kund är en av världens ledande tillverkare av lastbilar, bussar samt industri- och marinmotorer.
Hos vår kund värderas frihet och ansvar och de arbetar i autonoma tvärfunktionella team som tillsammans ansvarar för att driva företaget framåt.

Hos R&D arbetar 5 000 medarbetare med en rad olika saker. Du kommer att tillhöra Process och IT där teamet är uppdelade i två huvuddelar, digitalisering och informationshantering.
Just nu bygger man ett helt nytt tekniskt ramverk som integrerar 12 olika IT-verktyg som ska möjliggöra att över 15 000 kollegor runt om i världen kan arbeta enligt SAFE- ramverket. Det är till detta projekt vi behöver dig!

Arbetsuppgifter
Som Testare i SAFE-projektet spelar du en viktig roll. Du kommer tillsammans med ditt team att driva projektet från start till mål och din roll blir så klart att se till att alla integrationer fungerar fläckfritt!

Här kommer du vara med från kravspecifikation till sluttestning av integrationslösningarna. Till en början blir det att stämma av förfrågningar från kunder på om lösningarna är möjliga att bygga för att sedan testa de nya integrationerna.

Du kommer bland annat att:
 • Skriva testfall i Jenkins
 • Arbeta med dokumentation i Excel
 • Utföra tester
 • Hålla ihop verksamheten kopplat till slut tester
Du kommer att jobba nära ditt team som bygger integrationerna men även leverantörer och kunder. Hela ditt sitter i Södertälje och jobbar blandat hemma och på plats.
En superrolig och utmanande roll för dig som nyutexaminerad eller junior!

Vi söker dig som:
 • Har kunskaper i Jenkins & Microsoft Excel
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning, till exempel Testare från YH
 • Du är flexibel och anpassningsbar
 • Du pratar svenska och engelska
Det är starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete samt kännedom kring RPA utveckling.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Tillsammans med kunden har vi valt ut egenskaper som är viktiga för uppdraget, du är:
 • Flexibel
 • Anpassningsbar
 • Kommunikativ
 • Strukturerad
Vi erbjuder dig en rolig och utmanande vardag med rätt stöttning och ledning. Här får du chans att påverka och visa vad du går för redan från dag ett. Du kommer att få en otrolig erfarenhet som kommer ge bra möjligheter framåt!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Testare. Du kommer att arbeta som konsult via vår personaluthyrningsverksamhet under de första 12 månaderna. Om samarbetet har fungerat väl har du sedan goda möjligheter till en fortsatt anställning hos kundföretaget.

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Ort: Södertälje
Urval: Löpande
Kontakt: Louise Adrianzon

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Kontaktperson Louise Adrianzon
Email Mejla Louise Adrianzon
Område Södertälje
Yrkesroll Data & IT, Testare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 9 feb 2023 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!