Junior Konstruktör för hyttexteriör

Junior Konstruktör för hyttexteriör

Ta chansen att ägna dig åt konstruktion och teknisk problemlösning i världsklass! Transportsektorn befinner sig just nu i ett gigantiskt tekniksprång där utvecklingen av autonoma, elektrifierade och uppkopplade fordon ger vår kund helt nya utmaningar och spännande möjligheter. Vill du vara med och utveckla fordonsindustrins framtida tekniska lösningar hos vår kund? Sök då tjänsten som Junior Konstruktör för hyttexteriör - vi behandlar ansökningar löpande!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår kunds räkning en Junior Konstruktör! Tjänsten är en del av vår personaluthyrning, och du kommer att vara anställd av Professionals Nord. Du kommer att arbeta som konsult hos vår kund under en 12 månaders period. Förutsatt att samarbetet fungerar bra, är målsättningen att tjänsten därefter ska övergå till en anställning direkt hos kunden.

Bli en del av teamet Cab Exterior som tillämpar sin expertis och kunskap i tekniska projekt som rör hyttkomponenter, hitta nya sätt att förbättra produkter, metoder och processer med fokus på modularitet. Gruppen består av 8 seniora designingenjörer som har ansvaret för designen av hyttexteriör. Arbetet fokuserar på att optimera designen när det gäller aerodynamik, ytfinish samt tillförlitlighet och nu ser teamet fram emot att välkomna dig som har ett intresse för konstruktion! Som nyanställd får du full uppbackning och support från alla teammedlemmar för att du ska komma på banan.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör i teamet Cab Exterior kommer du tillsammans med dina kollegor ansvara för konstruktionen av hyttens plastartiklar. Detta skulle tillexempel kunna vara monteringsartiklar, backspeglar, emblem, luftriktare och logga. Vår kunds lastbilar är en premiumprodukt och därför är design och visuell standard av högsta prioritering! Arbetet varierar och kan innebära till exempel att:
  • Samarbeta med tvärfunktionella grupper och ta dina konceptuella skisser och ritningar till produktionsklara delar
  • Diskutera och förhandla med leverantörer om projektplaner och tillverkningsbarhet
  • Som en viktig lagspelare vara delaktig i nya produkter och skapa innovativ design samt hjälpa till att optimera dessa komponenter
Vi söker dig som:

För att trivas i rollen som Konstruktör ser vi gärna att du är en nyfiken och initiativtagande lagspelare. Du har god kommunikationsförmåga och har ett starkt intresse för teknik. Vi tror även att du är en problemlösare och vågar ta för dig för att driva igenom dina idéer när det kommer till tekniska lösningar. Krav för tjänsten är:
  • Högskoleingenjörsexamen alternativt Civilingenjörsexamen inom mekanik, maskinteknik eller motsvarande.
  • Goda kunskaper i engelska både i tal och skrift.
START: Omgående, enligt ök.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Södertälje
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Filippa Furugren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson Filippa Furugren
Email Mejla Filippa Furugren
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 8 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!