Junior CAD-Konstruktör inom efterbehandling

Junior CAD-Konstruktör inom efterbehandling

Är du en nyexaminerad designingenjör som söker ett kreativt och utvecklande arbete? Vill du vara med och designa nästa generations efterbehandlingssystem tillsammans med ett erfaret och inkluderande team? Sök då tjänsten som junior CAD-konstruktör idag- Vi behandlar ansökningar löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för vårt kundföretags räkning en CAD-konstruktör med fokus på efterbehandlingssystem. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning, och du kommer att vara anställd av Professionals Nord. Du kommer att arbeta som konsult hos vår kund under en 12 månaders period. Förutsatt att samarbetet fungerar bra, är målsättningen att tjänsten därefter ska övergå till en anställning direkt hos kunden.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som CAD-konstruktör innebär stora möjligheter till att bidra i utvecklingen av nästa generations efterbehandlingssystem. Tillsammans med ett kompetent och hjälpsamt team kommer du att vara med under hela utvecklingsprocessen - från tidiga tekniska koncept till färdiga prototyper. Arbetet innebär att bland annat:
  • Säkerställa att prototyperna uppfyller de egenskaper som möter framtidens krav inom prestanda, akustik och hållbarhet
  • Utföra utvecklingsiterationer tillsammans med simulerings- och testingenjörer
  • Arbeta i en mångfunktionell arbetsmiljö
  • Föra dialoger med inköp, produktion, eftermarknad samt leverantörer
Vi söker dig som:
För att trivas i rollen som CAD-konstruktör ser vi att du åtminstone har en kandidatexamen inom mekanisk konstruktion, materialteknik, konstruktionsmekanik eller liknande. Vidare är du är en kreativ, analytisk och strukturerad person, med god kommunikationsförmåga. Du tycker att det är kul med nära samarbeten för att nå gemensamma mål, och trivs i miljöer med mycket social kontakt. Slutligen behärskar du det engelska språket mycket väl, både i tal samt skrift.

Särskilt meriterande är det om du har:
  • Tidigare erfarenhet av CATIA
START: September
OMFATTNING: Heltid
STAD: Södertälje
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Filippa Furugren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 14 juli 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!