Kommunikativ konsult inom supply chain och logistik

Kommunikativ konsult inom supply chain och logistik

Vi ser en ökad efterfrågan av konsulter inom områdena logistik, supply chain och change management. För kunds räkning söker vi därför efter dig som vill jobba i en internationell och fartfylld miljö och utvecklas i din yrkesroll. Vi vill träffa dig som brinner för koordinering, smidiga leveranser, problemlösning och utmärkt service. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Poolia Life Science & Engineering har en mängd kunder med spännande uppdrag inom supply chain, logistik och change management. Exempel på roller och uppdrag är
  • Supply chain coordinator
  • Logistikkoordinator
  • Logistiker
  • Distribution coordinator
Gemensamt för rollerna är att utveckling, service, problemlösning och kommunikation är centrala delar.

Vem är du?

Vi vill komma i kontakt med dig som är intresserad av nya utmaningar inom områdena supply chain och logistik. Kanske är du nyutexaminerad och vill samla på dig bred erfarenhet under kort tid? Kanske är du erfaren och vill hitta en spännande tjänst på ett nytt bolag? Vi har uppdragen!

Vi söker dig som har utbildning eller erfarenhet av
  • Ekonomi
  • Service
  • Koordinering
  • Administration
  • Logistik
  • Supply chain
Arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.