Laboratorieingenjörer till konsultuppdrag hos AstraZeneca

Om jobbet

Vi söker nu laboratorieingenjörer till flera konsultuppdrag inom området kvalitetskontroll (QC) hos AstraZeneca, i Södertälje. Uppdragen är planerade att starta under året med chans till förlängning. Urval och intervjuer sker fortlöpande så om du är intresserad av att arbeta vid ett världsledande läkemedelsföretag se till att skicka oss din ansökan redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: laboratorieingenjör, analytisk kemi, våtkemi, HPLC, kvalitetskontroll, förpackningslabb

Arbetsuppgifter

De olika uppdragen kan hamna i olika grupper inom QC, och då även förpackningslabb. I dina arbetsuppgifter ingår att utföra analysarbete på råvaror och läkemedelsprodukter vid ett kvalitetskontrollaboratorium, alternativt kontrollera förpackningsmaterial. Du ansvarar för det till rollen tillhörande dokumentationsarbetet och du förväntas även aktivt delta i det dagliga förbättringsarbetet.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har en naturvetenskaplig högskoleutbildning om minst tre år, eller motsvarande. Du bör även ha tidigare erfarenhet från laborativt arbete med god kunskap inom våtkemi, analytisk kemi och HPLC. Det är även meriterande om du har ett i intresse för teknik i allmänhet

Som person är du självgående, initiativtagande, och ska ha lätt för att samarbeta. Vidare är du flexibel och kommunikativ. För att kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett tillfredsställande sätt bör du ha goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, samt god datorvana.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Jobbfakta

Mejla Caisy Kader

Publicerad

42 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 juli

Om företaget

Poolia kan erbjuda flera möjligheter till dig som har en biokemisk, kemiteknisk eller naturvetenskaplig bakgrund. Vi arbetar med de främsta av Sveriges läkemedels- och life scienceföretag. Så, vare sig du är intresserad av forskning, Regulatory Affairs, Quality Assurance, miljö- och kvalitetskontroll, marknad och försäljning eller bara önskar ett karriärbyte, har vi en tjänst för dig.

I detta konsultuppdrag är AstraZeneca vår kund och nedan kan du läsa deras företagsbeskrivning: AstraZeneca är ett av världens ledande läkemedelsföretag. Vi fokuserar på forskning, utveckling, tillverkning och marknadsföring av receptbelagda läkemedel och bioläkemedel inom viktiga hälsovårdsområden. Vi förvandlar goda idéer till effektiva läkemedel för att förbättra patienters hälsa och livskvalitet över hela världen. Vi är dessutom mer än ett av världens ledande läkemedelsföretag, på AstraZeneca är vi stolta över den företagskultur vi har som inspirerar till utveckling och samarbete. Vi strävar efter att vara ledande inom allt vi gör och vårt konkurrenskraftiga och flexibla belöningssystem är inget undantag.