Laboratorieingenjörer inom mikrobiologi till AstraZeneca

Laboratorieingenjörer inom mikrobiologi till AstraZeneca

Vi söker just nu laboratorieingenjörer till flera konsultuppdrag inom området Quality Assurance till vår kund AstraZeneca i Södertälje. Vi söker dig med naturvetenskaplig examen innehållande bakteriologi och praktisk erfarenhet av att arbeta med laborativ verksamhet inom företrädesvis mikrobiologi. Uppdragen förväntas att pågå åtminstone till slutet av juli 2019.

Tveka inte och ansök redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Välkommen till Poolia Life Science!

OM POOLIA - VAD VI KAN ERBJUDA DIG

Vi på Poolia Life Science är specialister som rekryterar specialister inom life science. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på Poolia och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans.

Om astrazeneca

AstraZeneca är verksamma i mer än 100 länder världen över och är ett av Sveriges viktigaste exportföretag. I Södertälje finns den största globala produktions- och distributionsanläggning som är en av världens största tillverkningsenheter för läkemedel - Sweden Operations. Produktionsanläggningarna kan hantera hela processen, från den kemiska produktionen av aktiva farmaceutiska substanser till formulering, fyllning/tablett-tillverkning, packning och distribution till våra kunder.

Till avdelningen Quality Assurance (QA)Mikrobiologi söker vi nu laboratorieingenjörer.
QA Mikrobiologi är en del av Sweden Operations och QA Mikrobiologi är den största mikrobiologiska avdelningen inom AstraZeneca. QA Mikrobiologi består av totalt sex grupper; två analys-grupper, en stöd och specialist-grupp samt tre produktionshygien-grupper. Den laborativa grupp där tjänsten är placerad, ansvarar för bakteriologiska rutinanalyser av slutprodukter, vatten, råvaru-, förpacknings- och processprover. De två laborativa grupperna har ett mycket nära samarbete och personalen växlar mellan olika analysområden för att säkra laboratoriets leveranser.

Din roll

Arbetet som laboratorieingenjör innebär att du arbetar i ett stort och mångfacetterat flöde av prover från olika tillverkningsprocesser av tabletter, sterila produkter och inhalatorer. Det är en stimulerande miljö där du utöver laborativ skicklighet förväntas bidra till laboratoriets helhet och att ständigt förbättra verksamheten genom att t.ex. delta i projekt och utbildning.
Arbetsuppgifterna inkluderar t.ex. att:
  • Utföra bakteriologiska analyser samt avläsning och bedömning av resultat.
  • Arbeta med kvalitetsavvikelser, GMP-dokument och rapporter.
  • Medverka vid inspektioner från myndigheter och företag.
Vi förutsätter att:
  • Du har naturvetenskaplig högskoleexamen innehållande bakteriologi.
  • Du har praktisk erfarenhet av att arbeta med laborativ verksamhet, företrädesvis inom mikrobiologi.
  • Du behöver vara noggrann och initiativrik.
  • Du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt på svenska och engelska.
  • Du har en utmärkt samarbetsförmåga och har ett lösningsorienterat angreppssätt på problem.
Framgångsfaktorer
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med mikrobiologiska analyser inom kvalitetssäkrad laboratorieverksamhet, eller arbete med renrum och aseptisk arbetsteknik. Du skall vara intresserad av arbete i GMP-styrd verksamhet och gärna ha erfarenhet från arbete med LEAN.

AstraZeneca är en arbetsgivare som främjar lika rättigheter och möjligheter. AstraZeneca välkomnar ansökningar från alla kvalificerade sökande oberoende av kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning och ålder.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 23 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.