Junior utrullningstekniker till projekt söder om Stockholm

Junior utrullningstekniker till projekt söder om Stockholm

För ett meriterande konsultuppdrag söder om Stockholm söker vi dig som vill jobba som onsitetekniker med inriktning mot utrullning. Du kommer jobba i ett härligt team med högt tempo. Du som söker har ett stort teknikintresse och goda kunskaper kring hårdvara och specifikt Windows. Detta är ett konsultuppdrag som beräknas starta i oktober och pågå till december. Välkommen med din ansökan!

Om uppdraget

För kunds räkning söker vi efter utrullningstekniker med ett stort teknikintresse och samarbetsvilja. Du kommer jobba med utrullning och utbyte av datorer hos slutkund. Arbetet berör PC-hårdvara, Windows och allmän support kring utrullningsprojektet. Du kommer jobba i ett stort team och utgå från Södertälje centrum men ibland jobba i par eller individuellt. Projektet kommer hantera en stor mängd datorer under en kort tid så det är viktigt att du är strukturerad och punktlig.

Vi söker dig som...

...brinner för teknik, vill få ett meriterande jobb på ditt CV och tycker om att jobba i grupp. Det är speciellt bra om du
  • Har körkort och egen bil
  • Har jobbat med liknande uppgifter tidigare
Låter det här som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan!

Arbeta som konsult hos Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 7 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.