Spännande uppdrag åt Lantmännen i Södertälje

Spännande uppdrag åt Lantmännen i Södertälje

Nu söker vi duktiga och arbetsam personal till vår kund Lantmännen i Södertälje.

Vi värdesätter punktlighet och lägger tung vikt vid din personliga lämplighet, eftersom arbetet förutsätter en god samarbetsförmåga och kommunikativ kompetens.
Vi ser gärna att du är stresstålig och flexibel. Du bör ej vara höjdrädd eller tycka att trånga utrymmen är ett hinder. Trots att du har arbetsledare på plats ser vi att du snabbt tar till dig instruktioner och efter hand blir självgående.

Dina arbetsuppgifter består av att ta prover från torkat spannmål, sitta i mottagningen och ta emot lastbilar som kommer med spannmål, vara så kallad skeppslastare (trångt utrymme) och ta emot/styr båtarna rätt som kommer in. Du kommer även göra s.k ronderingar i fabriken för att se att maskinerna går som de ska. Städning och tömma säckar ingår även. Du bör ej vara dammallergiker.

Tillsättning sker löpande då uppdraget startar v.30 och avslutas efter skördetiden. Minst fram till V. 36 och som längst till V. 42.
Du jobbar fasta tider måndag-fredag:

Förmiddag 7-15:00, 3 platser

Eftermiddag 15-23:00, 2 platser

Natt 23-07:00 (går på måndag kväll och av lördag morgon), 2 platser

Väljer du exempelvis 7-15:00 är det så du jobbar hela perioden. Enstaka helger bör du också finnas tillgänglig för arbete.

Vi söker totalt 7 personer för detta uppdrag. Det kan finnas möjlighet till fast tjänst hos kunden efter uppdraget är slut.

Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet, vilket innebär att du initialt kommer vara anställd av Pema People men arbetar ute hos vår kund.

Alla ansökningar ska ske via denna annons.

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd och självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din trygghet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag.
Mer info
Kontaktperson Susanne Ljungskog
Email Mejla Susanne Ljungskog
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 13 juli (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People levererar effektiva tjänster inom entreprenad, personaluthyrning, utbildning, rekrytering och omställning.