Säsongsarbetare till Lantmännen i Södertälje

Säsongsarbetare till Lantmännen i SödertäljeVårt erbjudande

Nu söker vi flexibla och och självgående säsongsarbetare till vår kund, Lantmännen i Södertälje. Du kommer att jobba med spannmålsmottagning, utsädeshantering och siloarbete vid deras verksamhet i Södertälje. Vi värdesätter punktlighet och lägger stor vid din personliga lämplighet eftersom arbetet förutsätter en god samarbetsförmåga och kommunikativ kompetens.

Arbetsbeskrivning

Till Lantmännen söker vi nu personal till spannmålsmottagning, utsädeshantering och siloanläggning vid deras verksamhet i Södertälje. Tjänsterna är på heltid och innebär en visstidsanställning på Pema People. Tjänsterna är tänkt att pågå under säsong, med start från vecka 29 fram till slutet av september.
 • Mottagning och registrering av spannmål
 • Datorhantering och provtagning
 • Ronderingar i fabriken för att se att maskinerna går som de ska
 • Städning samt tömma säckar ingår
Du bör inte vara höjdrädd eller tycka att trånga utrymmen är ett hinder. Vi ser gärna att du snabbt tar till dig instruktioner och blir självgående, men du har alltid arbetsledare på plats. Dina arbetsuppgifter består av att ta prover från torkat spannmål, sitta i mottagningen och ta emot lastbilar som kommer med spannmål, vara så kallad skeppslastare (trångt utrymme) och ta emot/styr båtarna rätt som kommer in. Du bör ej vara dammallergiker eller mörkrädd.

Tillsättning sker löpande då uppdraget startar vecka 29 och avslutas efter skördetiden i mitten av september. Du jobbar rullande 2-skift. Viktigt att du kan jobba båda dag-och kvällstid. Enstaka helger kan förekomma.

Dina kvalifikationer
 • Du ska kunna jobba dagtid samt kvällstid, detta är ett krav
 • Flytande svenska i både tal och skrift
 • Van att lösa tekniska problem
MERITERANDE
 • Erfarenhet av torkning och hantering av spannmål/ liknande arbete
 • Datorvana
DIN PROFIL

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
 • har en hög servicenivå
 • är strukturerad och noggrann
 • är en person med ett socialt intresse då du kommer att ha kontakt med flera olika personer dagligen
 • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för Pema People
OM OSS

På Pema People är vi övertygade, personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. En unik möjlighet för våra kunder. I kombination med nytänkande, flexibilitet och lyhördhet för kundens behov resulterar den filosofin i bemannings- och personallösningar som verkligen gör skillnad. Både idag och i morgon.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Shannen Foley
Telefon 076 677 70 71
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People är inget vanligt bemanningsföretag. Vi startade nämligen redan 1997, vilket är snudd på förhistorisk tid i vår bransch i Sverige. Trots det är vi ett av de mest nytänkande. Det tar sig bland annat uttryck i att vi ständigt utmanar oss själva och söker nya lösningar. Till exempel var vi bland de första att ta hjälp av mobil IT för att underlätta livet för både vår personal och våra kunder. Idag är Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, och vi slipar ständigt på nya verktyg för framtiden. Vi finns etablerade på flera olika orter runt om i landet och har ca 1300 medarbetare.