Processoperatörer till AstraZeneca

Processoperatörer till AstraZeneca

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd och självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din trygghet.

Denna tjänst innebär att du arbetar som anställd konsult hos Pema People, för att bli inhyrd på uppdrag av AstraZeneca.

På AstraZeneca gör alla våra medarbetare skillnad för patienters liv varje dag.

AstraZeneca är verksamma i mer än 100 länder världen över och ett av Sveriges viktigaste exportföretag. I Södertälje finns AstraZenecas största globala produktions- och distributionsanläggning och en av världens största tillverknings- och packningsenheter för läkemedel - Sweden Operations. AstraZeneca producerar och packar allt från tabletter och kapslar till inhalatorer, frystorkade produkter, sprejer, flytande lösningar och mycket mer.

Rollbeskrivning:

Som processoperatör ansvarar man för tillverkning av aktiv substans inom sitt avsnitt. Tillverkning av aktiv substans innebär att man jobbar med kemiska processer.
Tillverkningen sker enligt gällande SHE- och GMP-instruktioner och utförs både självständigt och i grupp.
I arbetet ingår bland annat:
 • Mottagning av material
 • Kontroll av dokumentation och material
 • Kontroll av utrustning
 • Inställning av processparametrar
 • Satsning av material i produktionsutrustning
 • Övervakning av kemiska processer
 • Provtagning och provning
 • Rengöring av utrustning och lokal
 • Projektarbete
 • Instruera och delta vid utbildning av personal
 • Projektarbete kan förekomma
Allt arbete dokumenteras i batchprotokoll eller annat tillverkningsunderlag. Produktionsavvikelser dokumenteras i avvikelserapport. I alla processoperatörers arbete ingår också att medverka till ständiga förbättringar inom avsnittet.

Kravprofil:

Du som söker ska ha en grundläggande teknisk kompetens, vara praktiskt lagd och inte vara rädd för tyngre arbete. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom läkemedelsbranschen, behärskar GMP och LEAN samt har processvana. API lägger stor vikt vid arbete med SHE (säkerhet, hälsa och miljö) därför är det bra att du som söker har en förståelse för arbete kring säkerhet.

Du som söker skall ha minst gymnasiekompetens eller några års relevant arbetslivserfarenhet. Ett krav är att vara flytande i svenska språket i tal och skrift. Som person är du social, positiv, noggrann, strukturerad, initiativrik och bra på att dokumentera. Vi förutsätter att du har stor ansvarskänsla i ditt arbete. Då du arbetar i skiftlag är det viktig att du trivs med teamarbete och det läggs stor vikt att du är bra på att kommunicera. Du driver förbättrings- och förändringsarbete och är inte rädd att uttrycka dina åsikter till teamet och övriga medarbetare.

Viktigt att du inte har fobier för trånga utrymmen och eller arbete i helskyddsdräkter och friskluftsmask.
Mer info
Kontaktperson Shannen Foley
Email Mejla Shannen Foley
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 2 juli (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997.
Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet.
Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens!