Operatörer sökes till stort läkemedelsföretag i Södertälje

Operatörer sökes till stort läkemedelsföretag i Södertälje

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997. Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor.

Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd och självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din trygghet.

Våra uppdrag inom Rekrytering och Bemanning växer och nya kommer till, därför söker vi nu operatörer till vår kund i Södertälje.

Tjänsterna innebär att du arbetar som anställd konsult hos Pema People, för att bli inhyrd på uppdrag till vår kund i Södertälje.

Vi söker dig med gedigen erfarenhet och kunskap inom livsmedels- eller läkemedelsindustrin. All industriell bakgrund är dock av intresse. Du har ett brinnande teknikintresse och vilja att utvecklas inom yrket.

Kravprofil:

Gymnasieutbildning med godkänt betyg i svenska, matematik och engelska, gärna med naturvetenskaplig eller teknisk inriktning.
Minst två års arbetslivserfarenhet efter studier.
Flytande svenska i tal och skrift. Du kommer att få genomgå ett test i svenska språket, då det är viktigt att du kan tillgodogöra dig skriftliga instruktioner och utbildningsmaterial.
Du kan jobba skift - alla former från dagtid till fem-skift kan förekomma, du måste alltså vara beredd att jobba alla tider på dygnet alla dagar i veckan. Därför är det viktigt att du även har körkort till tillgång till egen bil, då det inte är säkert att det finns kollektivtrafik att tillgå.
Vi ser det som meriterande om du har truckkort.

Personliga egenskaper:

Som person är du serviceinriktad och trivs med att samarbeta i team. Du är självständig och genomför dina arbetsuppgifter med noggrannhet och är kvalitetsmedveten.
Arbetsuppgifterna utförs i renrums-miljö, vilket innebär att det ställs väldigt noggranna hygienkrav. Användning av smink, lösnaglar och smycken är uteslutet. Alla produktionsområden kräver användning av hårnät, skäggnät och skyddskläder. Det är viktigt att du är bekväm med detta.

Jobbet innebär goda utvecklingsmöjligheter, varierande arbetsuppgifter och stimulerande utmaningar inom ett mycket välrenommerat företag.

Välkommen att lämna din ansökan genom att klicka på länken nedan! Alla kompletta ansökningar med bifogat cv, brev, fotografi samt minst två referenser inkl. aktuella e-postadresser kommer att beaktas.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://pemapeople.se/
Sista ansökningsdag 5 mars 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People AB är verksamt som bemannings- och rekryteringsföretag sedan 1997.
Företagets huvudkontor ligger i Norrköping och för närvarande sysselsätter Pema People ca 1300 personer. Pema People AB är ett spännande företag i ständig utveckling, till gagn för såväl nya och befintliga kunder som vår personal. Vår framgång bygger på att vi lyckas rekrytera bland branschens bästa förmågor. Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet.
Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens!