Säkra sommarjobbet redan nu B-körkortschaufför sökes till DHL Express Västberga

Säkra sommarjobbet redan nu B-körkortschaufför sökes till DHL Express Västberga

Om kunden
Vill du redan nu säkra sommarjobbet 2020? Tillsammans med min kund i Västberga söker vi nu efter ett gäng budbilsförare!

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Nu sökes serviceinriktade budbildförare för kunds räkning i Västberga. Du kommer att vara anställd som konsult av Palm & Partners och arbeta ute hos vår kund, En ledande internationell aktör inom logistikbranschen. Rollen som budbilsförare innebär att du bland annat har hand om utkörning av paket till företag och privatkunder. För att du ska trivas i rollen bör du vara social och stresstålig då tempot kan vara högt i perioder. Arbetstiderna är mellan 09:00-18:00 måndag till fredag.

Uppdraget kommer på gå fram till slutet av Agusti men för rätt kandidat kommer det finnas möjlighet till en tillsvidareanställning. Under perioden Maj-Augusti kommer det inte gå att vara ledig för semester eller liknande.

Utbildning
  • Krav på att du har haft B-körkort i minst två år.
  • Mycket goda kundskaper i Svenska i både tal och skrift
Erfarenhet
Ingen tidigare erfarenhet krävs, meriterande ifall du har vana av att köra i Stockholmstrafik.

Personliga kvalifikationer
Som person tror vi att du är serviceminded, social, gillar högt temp och gillar att köra bil!

Lön och anställningsvillkor
Heltid, tillsvidare. Lön enligt kollektivavtal

Ansökan
Urvalet görs löpande. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Vi kommer göra en säkerhetskontroll på de som går vidare till intervju hos vår kund det är därför väldigt vikigt att ha arbetsintyg 5 år tillbaka i tiden eller kunna uppvisa intyg på studer/resor.

Vi kommer även begära in ett utdrag från belastningsregistret på de som gå vidare till intervju hos kunden.

Startdatum
Start för dessa tjänster kommer vara från slutet av Mars till början av Maj.

Uppdragslängd
Uppdraget kommer på gå fram till slutet av Augusti men för rätt kandidat kommer det finnas möjlighet till en tillsvidareanställning.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 apr 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.