Mätaradministratör för uppdrag hos Telge Nät i Södertälje

Mätaradministratör för uppdrag hos Telge Nät i Södertälje

Om kunden
Vi söker Mätaradministratörer för längre uppdrag hos Telge Nät, placerade i centrala Södertälje.

Telge Nät AB kommer att genomföra ett omfattande verksamhetsprogram innefattande flera projekt relaterade till elnät, fjärrvärme och vatten. Programmet drivs inom Enheten Marknad & Försäljning och omfattar bland annat: Mätarbytesprojekt, Elmarknadshubb, CRM och Digitalisering av kundhantering och Mina sidor.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Som Mätaradministratör arbetar du med beställningar av mätarrelaterade tjänster till Telge Näts utförarorganisation. Du arbetar med fjärrvärme, el och vatten. Du driver utredningsfrågor och hanterar nya och nedtagna mätare enligt kunds rutiner och processer.

Erfarenhet
Du har en relevant akademisk utbildning, inom elektronik, IT, energi eller systemvetenskap. Meriterande är erfarenhet från energibranschen, vana av arbete i Kamstrups CustCom eller liknande mätvärdesinsamlingssytem och vana av att arbeta i EG Utilitys kundinformationssystem CS Transmission. Arbete med Microsoft Dynamics CRM är även det meriterande.

Du behärskar flytande svenska i tal och skrift och är en van användare av Microsoft Officepaketet.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas i rollen tror vi att du är strukturerad, lösningsorienterad och serviceinriktad. Du trivs med att ta eget ansvar, är noggrann och samarbetar gärna med andra.

Lön och anställningsvillkor
Månadslön, provanställning.

Ansökan
Urval och intervjuer görs löpande. Vi tar gärna emot din ansökan redan idag.

Startdatum
Februari 2020.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.