Metodingenjör - fordon

Om jobbet

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att arbeta som metodutvecklare på ett företag inom fordonsbranschen och du kommer främst att arbeta med digital metodframtagning av drivlina. Detta innebär att du kommer abeta med CAD-underlag, digital simulering och framtagning av metoder inom DELMIA.

Svenska och engelska i tal och skrift är krav. Tjänsten är på heltid.

Utbildning
Meriterande om du har en högskoleutbildning inom mekanik eller liknande.

Erfarenhet
Om du har någon form av bakgrund inom fordon är det meriterande men inget krav.
Erfarenhet inom Autocad och/eller Delmia är start meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi söker efter dig som har en hög arbetsmoral, driven och som har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du bör ha ett stort intresse för bilar och teknik.

Lön och anställningsvillkor
Tjänsten kommer att inledas som en provanställning på sex månader. Efter sex månader är förhoppningen att anställningen ska gå över till kund.
Lön enligt överenskommelse.

Ansökan
Du skickar in din ansökan under annonsen på vår hemsida; www.palmpartners.se. Urvalet sker löpande så inkom med din ansökan redan idag.
Eventuella frågor besvarar av Palm & Partners konsultchef Stina Karlsson på stina.karlsson@palmpartners.se eller 0708-544492.

Startdatum
Hösten 2017
Jobbfakta
Kontakt

Mejla eller ring Stina Karlsson, 0708544492

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

2 juli

Om företaget

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.