KMA-samordnare stenmaterial

KMA-samordnare stenmaterial

KMA-samordnare till Stenmaterial Middle

Placering: Stockholm med omnejd

Drivs du av att tillsammans med andra engagerade medarbetare utveckla framtidens hållbara täkter? Trivs du i situationer där samarbete med dina kollegor är avgörande för framgång, där du måste utnyttja hela din potential för att lyckas? Önskar du samtidigt ett fritt och omväxlande arbete med många kontaktytor? I så fall råder vi dig verkligen att söka detta vikariat som KMA-samordnare på NCC Industry Stenmaterial, area Middle!

Rollen som KMA-samordnare

Som KMA-samordnare har du en viktig roll inom vår täktverksamhet där du kommer att bistå med specialistkunskap inom Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö. Arbetet är operativt och du kommer såväl praktiskt som administrativt stötta Sitemanager (Platschef) samt linjen i produktionsfrågor, produktionsplanering, skydds- och miljöronder, riskanalyser och vid revisioner etc. Högt fokus ligger på att förbättra befintliga arbetssätt men likväl på att implementera nya inom ditt specialistområde.

I denna roll har du nära kontakt med såväl personal inom produktionen som råvaruförsörjningen för de specifika täktverksamheterna och är vid behov delaktig i olika styrgrupper som rör ditt specialistområde. Rollen har karaktären ”spindeln i nätet”.

Du kommer att ingå i ett team med andra KMA-samordnare och Verksamhetsutvecklare vilka stöttar varandra i dessa frågor, men du har ansvaret att stötta Sitemanagers inom en egen geografi. Beroende på områdets geografiska utbredning stöttar du flera Sitemanagers och deras siter samtidigt.

Din profil

Vi söker dig som är högskoleingenjör eller har för tjänsten annan relevant utbildning. Meriterande är erfarenhet av täktverksamheter och projektledning och vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare platschefs-, revisions- eller KMA-roll.

Du är social och en god nätverkare som trivs med att ha stora kontaktytor såväl internt som externt. Vi lägger stor vikt vid att du är drivande, självgående, utvecklingsorienterad och ansvarsfull. För att lyckas väl i rollen behöver du även vara en god kommunikatör och lagspelare.

Du har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att driva flera frågor parallellt. Du gillar kombinationen av att till stor del stötta verksamheten ute på anläggningarna men även vid behov sitta inne på kontoret. Övriga personliga egenskaper som vi värdesätter är att du är positiv, engagerad samt har en flexibel inställning då ena dagen inte är den andra lik.

För oss är det en självklarhet att du identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Tillit och Respekt.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare, provanställning kan förekomma. Tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Din placeringsort blir enligt överenskommelse på ett av kontoren i vår Middle Area som sträcker sig från söder om Dalarna i norr ner till Småland/Kronoberg. Lämpliga placeringsorter kan vara Stockholm, Västerås eller Eskilstuna, men även andra orter inom arean kan diskuteras.

Då du kommer att röra dig inom distriktet kräver tjänsten att du har B-körkort och tillgång till bil.

Kontakt

Vill du veta mer om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Suzanne Falk på telefon 070-5941036 eller mail suzanne.falk@valona.se. Dock kan svarstiden dröja pga semester.

Urval kommer att påbörjas vecka 33. Sista ansökningsdag är 2021-09-03 men dröj inte för länge med att skicka in din ansökan då processen kan avslutas tidigare. På grund av semestertider kommer vi inte att kunna besvara dina frågor om tjänsten from. 2021-07-16 tom. 2021-08-16.

Ansök genom att registrera din ansökan och CV nedan.

Om Oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 3 sept 2021 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt och Tillit.