Servicetekniker

Servicetekniker

N4 utökar sin verksamhet i Mälardalen

Din roll

Som servicetekniker har du en bred erfarenhet av service i forskningsmiljö och tillverkningsindustri och vill arbeta på ett företag som sätter kunden i fokus där du gör skillnad med din prestigelösa can-do attityd och problemlösning.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för och arbeta mot våra kunder genom att säkerställa snabb, flexibel och kundinriktad support. Du kommer att vara delaktig i hela processen från kundkontakt och rådgivning till att utföra den tekniska support och service kunden behöver. Det är en utåtriktad roll och det är därför viktigt att du tycker det är roligt att upprätta, utveckla, och upprätthålla goda arbetsrelationer med olika kunder. Rollen kräver att du är mycket kommunikativ då du regelbundet måste förmedla komplex information, vägledning och ge råd till både interna och externa parter med olika kunskapsnivåer. Du kommer självständigt att planera för och tillhandahålla operativ teknisk support och service och du kommer att skapa, hantera och granska stödjande dokumentation såsom servicerapporter.

Din profil
  • Teknisk utbildning gärna eftergymnasial
  • Flera års erfarenhet av service inom forskningsmiljö och tillverkningsindustri med kunskap om kalibrering, support och underhåll
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • God kunskap i O365
  • Kundfokuserad samt ha en god samarbetsförmåga och social kompetens
  • Meriterande är erfarenhet av Lean och GMP
  • Mycket meriterande är erfarenhet av CMX-system och/eller har arbetat och utfört service m.h.a. Beamexutrustning
Framgångsfaktorer

För att trivas i denna roll behöver du vara självgående, flexibel, och strukturerad. Du behöver vara ansvarstagande och känna ett ägandeskap för ditt arbete. Du tycker om problemlösning och teknik. Du är driven och ser till att saker händer och du tycker det är kul med praktiskt arbete. Du är kommunikativ och framåt och tycker om att vara i en konsulterande roll där du får tillgodose kunden med lösningar.

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 feb 2020 (14 dagar kvar)