Account Manager

Account Manager

Nu söker vi en driven Account Manager som vill vara med och bygga upp vår leverans inom bemanning och rekrytering. Du kommer att ha en central roll i uppbyggnadsfasen av vår försäljning.

Din roll

Som Account Manager kommer du att ansvara för att driva nykundsbearbetning och merförsäljning. Dina inledande arbetsuppgifter kommer att vara att etablera och utveckla säljaktiviteterna på både ny- och befintlig marknad. Bygga långsiktiga relationer och generera försäljning. Du följer upp säljresultat, KPI:er och arbetssätt för att säkerställa att vi jobbar på rätt sätt mot företagets mål. Kunden är alltid i fokus därav att du vårdar, utvecklar och breddar befintliga affärsrelationer. I rollen ingår att vara insatt i kundernas verksamhet samt att nätverka intern och externt. Genom ett strukturerat arbetssätt arbetar du för att utöka befintlig affär samt driver förbättringsarbete.

Vi har höga mål och visioner och vi hoppas att du är redo att hoppa på denna utmaning!

Kravprofil
  • Erfarenhet av rollen som Account Manager och gedigen erfarenhet av försäljning och försäljningstekniker
  • Tidigare erfarenhet ifrån bemanningsbranschen är meriterande
  • Minst gymnasieutbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning
  • Flytande kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska
  • God kunskap i O365
  • Kundfokuserad samt ha en god samarbetsförmåga och social kompetens
  • Meriterande är erfarenhet av GMP och LEAN
Framgångsfaktorer

Du är nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet och noggrannhet är A och O i arbetet. Du är också positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Som person är du driven, resultatorienterad och handlingskraftig. Du är ansvarstagande och prestigelös och brinner för affärer.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 mars 2020 (40 dagar kvar)