Servicetekniker

Servicetekniker

Din roll
Som Servicetekniker innebär det att du arbetar du mycket nära kunden och måste därför vara både serviceinriktad och positiv. Du en viktig del i verksamheten där du kvalitetssäkrar arbetet och bidrar till att kunden kan känna sig trygg. Du utför förebyggande och avhjälpande underhåll, installationsarbeten och felsökning på system och utrusningar. Arbetet omfattar även mekaniska reparationer, konstruktionsändringar inom produktion- och forskningsindustrin. Uppföljning och problemanalyser gör du med hjälp av Lean-verktyg. Allt arbete är standardiserat och det ingår i samtliga roller att arbeta med ständiga förbättringar.

Kravprofil
  • Minst gymnasiekompetens, gärna med teknisk inriktning
  • Arbetslivserfarenhet inom service och underhållsarbete inom läkemedelsindustrin
  • Meriterande krav är erfarenhet och kunskap inom kalibrering/re-kvalificering av tekniskutrustning inom läkemedelsindustrin samt kunskap i styr och regler
  • Kundfokuserad samt ha en god samarbetsförmåga och social kompetens
  • Mycket goda kunskaper i både tal, skrift och läsförståelse i det svenska språket
  • Meriterande är erfarenhet av GMP och LEAN
Framgångsfaktorer
Du brinner för teknik och ser problemlösning som en utmaning där det är naturligt att utreda grundorsaken till varför problem uppstår och motverka att det återkommer igen. Du är flexibel, nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet och noggrannhet är A och O i arbetet. Du är också positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. För att trivas i denna tjänst bör du också ha ett tekniskt intresse och inte ha några problem med visst fysiskt arbete.

N4 förser marknaden med kostnadseffektiv support samt drift och underhåll på system och utrustningar inom forskning- och tillverkningsindustrin.

Vi har ett brett utbud av tjänster inom forskning-, produktion- och anläggningsunderhåll och har specialkompetens inom bland annat förrådshållning, instrument, automation, mekanik och pneumatik.

N4 finns på sex orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Vi är professionella och har en passion för kvalitet.Vi levererar det vi lovar och vi är ett kvalitets företag och tänker totalkvalitet i allt vi levererar.

Genom ett personligt engagemang och lyhördhet hjälper vi medarbetare att växa och utvecklas. Vi tillgodoser våra kunders behov genom att utbilda och höja kompetensen på befintliga medarbetare och rekrytera nya medarbetare. En medarbetare hos oss är en förebild och tillsammans med kunden utvecklar vi ett långvarigt och nära samarbete. Tillsammans gör vi skillnad!

Varför ska du välja N4
Fördelen med att arbeta på ett mindre företag är du som medarbetare kan få chansen att påverka och utveckla mycket mer. Du har ett bredare ansvarsområde och har möjlighet till att ta fler egna beslut. N4 är en arbetsgivare med personlig kontakt och nära samarbete mellan medarbetare och chefer.

N4 är kopplade till medarbetarportalen Benify som varje medarbetare får ta del av som förmån genom unika erbjudanden och rabatter. Allt ifrån bl.a. rabatterad kollektivtrafik och friskvårdsförmåner till kvalificerad vård samt försäkringar och pensionsrådgivning via Lifeplan och Waizer.

Kontakta oss gärna på telefon: 08-546 144 00

Alternativt skicka intresseanmälan till e-post: hr@n4.nu

Inkludera kontaktuppgifter och CV

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Telefon 08-546 144 00
Område Södertälje
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 apr (30 dagar kvar)