Operatör inom läkemedelsproduktion

Operatör inom läkemedelsproduktion

Din roll
Som Operatör innebär det att du arbetar som anställd konsult på N4 för att bli inhyrd på uppdrag till kund i Södertälje och Stockholm.

Du är en viktig del i verksamheten där du kvalitetssäkrar arbetet och bidrar till att kunden kan känna sig trygg med produkten. Du övervakar produktion, hanterar maskiner/utrustning, utför enklare underhållsarbeten samt dokumenterar löpande dina arbetsmoment. Operatörer sköter driften av maskiner/anläggningar. Allt arbete är standardiserat och det ingår i samtliga roller att arbeta med ständiga förbättringar. Allt arbete sker enligt skriftliga instruktioner SOP och följer GMP (Good Manufacturing Practice). Företaget har öppet dygnet runt och du kommer att arbeta i skift. Rapportering och dokumentering är en stor del av arbetet därav är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i både tal, skrift och läsförståelse i det svenska språket.

Kravprofil

  • Meriterande är gymnasieutbildning
  • Minst två års sammanhängande arbetslivserfarenhet, gärna inom produktion eller industri
  • Kundfokuserad samt ha en godcsamarbetsförmåga och social kompetens
  • Flytande kunskaper i tal,cskrift och läsförståelse i det svenska språket
  • Mediterande är erfarenhet av GMP och LEAN
Framgångsfaktorer
Du är nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet och noggrannhet är A och O i arbetet. Du är också positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner.
För att trivas i denna tjänst bör du också ha ett tekniskt intresse och inte ha några problem med visst fysiskt arbete.

N4 förser marknaden med kostnadseffektiv support samt drift och underhåll på system och utrustningar inom forskning- och tillverkningsindustrin.

Vi har ett brett utbud av tjänster inom forskning-, produktion- och anläggningsunderhåll och har specialkompetens inom bland annat förrådshållning, instrument, automation, mekanik och pneumatik.

N4 finns på sex orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Vi är professionella och har en passion för kvalitet. Vi levererar det vi lovar och vi är ett kvalitetsföretag och tänker totalkvalitet i allt vi levererar.

Genom ett personligt engagemang och lyhördhet hjälper vi medarbetare att växa och utvecklas. Vi tillgodoser våra kunders behov genom att utbilda och höja kompetensen på befintliga medarbetare och rekrytera nya medarbetare. En medarbetare hos oss är en förebild och tillsammans med kunden utvecklar vi ett långvarigt och nära samarbete. Tillsammans gör vi skillnad!

Varför ska du välja N4

N4 är en arbetsgivare med personlig kontakt och nära samarbete mellan medarbetare och chefer. Genom engagemang och lyhördhet hjälper vi medarbetare att växa och utvecklas. En medarbetare hos oss är en förebild och tillsammans med kunden utvecklar vi ett långvarigt och bra samarbete.

N4 är kopplade till medarbetarportalen Benify som varje medarbetare får ta del av som förmån genom unika erbjudanden och rabatter. Allt ifrån bl.a. rabatterad kollektivtrafik och friskvårdsförmåner till kvalificerad vård samt försäkringar och pensionsrådgivning via Lifeplan och Waizer.

Kontakta oss gärna på telefon: 08-546 144 05

Alternativt skicka intresseanmälan till e-post: consulting@n4.nu

Inkludera kontaktuppgifter och CV

Intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 juni 2019 (52 dagar kvar)