Säkerhetstekniker placering Södertälje

Säkerhetstekniker placering Södertälje

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Har du erfarenhet av säkerhetsbranschen? Letar du efter ett omväxlande och självständigt arbete i ett stabilt företag med ambitionen att göra samhället bättre? Sök tjänsten som säkerhetstekniker hos oss!
Om oss
Vi inom Midroc Security arbetar med olika spännande och komplexa kommunikations- och säkerhetslösningar till våra företagskunder som finns inom olika branscher och områden. Vi arbetar leverantörsoberoende och har ett brett utbud av system eftersom vi alltid skräddarsyr säkerhetsanläggningar efter varje kunds behov. Är du nyfiken på vad vi arbetar med så kan du läsa mer om vårt kunderbjudande här

Om arbetet
Vi utvidgar vår verksamhet i Stockholmsområdet och söker nu dig som vill stärka vår organisation i Södertälje. Du har flera års erfarenhet av att arbeta med felsökning av säkerhetsanläggningar inom industri samt god vana vid dator- och nätverkslösningar. Självständigt driftsättningsarbete av teleteknisk utrustning samt hantering av brandlarm-, passer-, cctv- och inbrottslarm är meriterande.

Din anställning hos Midroc Electro
Som en del i koncernen Midroc Europe är vi är otroligt stolta över vår 1:a placering på organisationen Universums listan över Sveriges Bästa Arbetsgivare, att vi är ett av Karriärföretagen 2019.

Förutom att du får engagerade kollegor kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi erbjuder bland annat:
  • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar med intressanta och varierande uppdrag
  • Möjlighet till personlig utveckling, fortbildning och karriär
  • En spännande miljö i stabilt och expansivt företag
  • Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
  • Möjlighet till förmånliga drivmedelsavtal
  • På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!
Övrigt
Du kommer att ingå i vårt stockholmsteam inom Security men utgå från kontoret i Södertälje där även andra avdelningar inom Midroc är placerade. Vi tror att du har lätt för att sammarbeta, är engagerad, noggrann och har en stark vilja att lyckas. Då vi utför service krävs det att du är svensk medborgare, har giltigt körkort (B) samt är ostraffad. Registerutdrag från Polismyndighetens belastningsregistret kommer efterfrågas innan anställning.

Frågor?
Hör av dig till Anders Carlsson, Avdelningschef Security Öst på telefon 010-470 77 27
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsattas innan sista ansökningsdag

Midroc Europe är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4000 medarbetare och under 2018 omsatte vi 8,1 miljarder kronor.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (5 dagar kvar)