Projektledare entreprenad elinstallation

Projektledare entreprenad elinstallation

Midroc Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta på Midroc Electro kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda. Vi får spännande uppdrag och förstärker nu organisationen i Södertälje med ytterligare en kollega!
Avdelningen levererar el- och tekniklösningar inom industri, entreprenad och el-service. Vi har många långvariga kundkontakter och ett driv att ständigt utveckla nya lösningar för att möta våra kunders behov. Genom digitala arbetssätt skapar vi mervärde och tydliga processer såväl internt som externt. Nära samarbeten med kollegor i bolaget och koncernen möjliggör att vi kan leverera stora- och komplexa projekt i regionen, exempelvis inom kraft, säkerhet, fastighetsautomation, automationsteknik och industriteknik.

Vi söker en projektledare med fokus på större entreprenadsprojekt i Södertälje med omnejd. Har du rätt kompetens och vill vara med och driva samt utveckla vår projektorganisation?

Arbetsuppgifter:
  • Att driva projekt från projektering till färdig produkt
  • Att leda, utveckla och motivera medarbetare
  • Att proaktivt arbeta med befintliga och nya kunder
  • Att ha ansvar för det ekonomiska resultatet i projektet
Vi söker dig med bevisad erfarenhet av att driva större entreprenadprojekt med goda resultat. Du har relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet från elbranschen.
Du har en god kommunikativ förmåga, har goda kunskaper i svenska såväl tal och skrift då det behövs i det dagliga arbetet. Vi ser gärna att du behärskar engelska i ditt arbete och ytterligare språk är meriterande.

Att arbeta med digitala verktyg, så som Office365, BlueBeam, motiverar dig och du har ett intresse för att göra saker smartare. För att trivas i rollen som projektledare krävs det att du har förmåga att samarbeta och skapa goda relationer med såväl kunder och leverantörer som medarbetare och kollegor. Du har ordning och reda i dina projekt samt är mål- och resultatinriktad.

Hos oss får du ett självständigt, varierande och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du kommer till en avdelning med stark gemenskap och närhet till de möjligheter som ges av att arbeta i ett stort företag. Som stöd i din roll erbjuder vi dig vårt interna ledarskaps- och projektledarutbildning som utvecklas av Midroc Business School.

Ansökan: Hos oss på Midroc Electro får du förutom engagerade kollegor även förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag. Vi är måna om en god arbetsmiljö och erbjuder ett fritt arbete med eget ansvar i varierande uppdrag. Personlig utveckling, fortbildning och karriärmöjligheter inom bolaget och koncernen. Friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring samt förmånliga drivmedelsavtal och tillgång till semesterstugor är en del av våra personalförmåner. På Midroc sätter vi våra medarbetare i centrum!

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontaktperson: Micael Bjerkevall, Avdelningschef

Midroc Europe utvecklar morgondagens samhälle och industri. Tillsammans med våra kunder utvecklar vi hållbara lösningar för de branscher vi är verksamma i. Vi utgår från Sverige och är verksamma internationellt. Under 2019 omsatte vi 11,4 miljarder kronor och sysselsatte 4200 medarbetare.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.midroc.se/
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Midroc Eletro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Genom den senaste tekniken och branschens bästa yrkesfolk erbjuder vi entreprenad- och servicetjänster inom elinstallation, instrument, fastighetsautomation, hissar, kransystem, kommunikation, säkerhet samt mekaniskt underhåll.

Vi är stolta att som en del i en stor koncern kunna erbjuda många varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklingsmöjligheter för våra anställda, samtidigt som vi har det mindre företagets familjära känsla med god kamratskap och trivsel. Hos oss finns cirka 2 150 medarbetare i hela landet.