Platsansvarig Lärare till vår utbildning till anläggningsförare på ME-skolan i Södertälje.

Platsansvarig Lärare till vår utbildning till anläggningsförare på ME-skolan i Södertälje.

Vi är inne i en expansiv fas inom ME-skolan och nya utbildningscenter byggs upp runt om i landet, just nu söker vi Platsansvarig lärare till vårt utbildningscenter i Södertälje.

Arbetsuppgifter
I din roll som Platsanvsarig lärare ansvarar du för vår dagliga verksamhet på vårt utbildningscenter i Södertälje. I dina arbetsuppgifter ingår att leda och fördela arbetet på skolan samt att vara med i den dagliga undervisningen som lärare. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att utifrån dina erfarenheter och kunskaper kring arbete med maskin och eller anläggningsarbete lära ut detta till gymnasie- och komvuxelever. Arbetet innebär också en viss del administration och dokumentation. Till din hjälp kommer du att ha en rad stödsystem, mallar och skolplaner att följa och ha stöd genom. Det finns inget krav på lärarbehörighet, men möjligheten till vidareutveckling finns.

Vi söker dig som
  • Har bred erfarenhet av anläggningsmaskiner och arbeten inom mark och anläggning.
  • Är intresserad av att jobba i en verksamhet bland ungdomar och vuxna.
  • Har tidigare erfarenheter av arbetsledande roll
  • Har god administrativ förmåga
  • Är ihärdig och brinner för att vara med och bidra till utveckling
Tjänsten passar dig som har en bred erfarenhet av branschen och som är intresserad av att utveckla framtidens maskinförare i en växande organisation.

Det är meriterande
  • Om du haft uppdrag som lärare/instruktör tidigare
  • Om du har erfarenhet av att ha handlett blivande maskinförare tidigare, till exempel genom att ha jobbat med lärlingar, men det är inget krav.
Skicka ansökan till jobb.meskolan@me.se
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.meskolan.se
Sista ansökningsdag 27 juni 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ME-skolan AB är ett dotterbolag till bransch och arbetsgivarorganisationen Maskinentreprenörerna, som ingår i Svenskt Näringsliv. Organisationen har ca. 4000 medlemsföretag i branschen och sysselsätter drygt 20 000 medarbetare. Vi utbildar med fokus på högsta tänkbara kvalité för att gymnasie och vuxenelever som går utbildningen ska ha en så hög anställningsbarhet som möjligt efter avslutat utbildning. Vi har i dagsläget 9 utbildningscenter/skolor runtom i landet och siktar på att bli några ytterligare under de närmaste åren. Vi har all den senaste tekniken på plats på våra skolor för att tillgodose branschens behov av kunnande.