Projektinköpare till Veidekke

Projektinköpare till Veidekke

Projektinköpare till VeidekkeVill du bygga framtidens reningsverk och bidra till renare vatten i Östersjön?


Hej!
Nu söker jag en driven och resultatinriktad projektinköpare! Mitt namn är Jenny Johansson och jag är arbetschef i projektet NKH. När du arbetar med mig har vi kommunikation och involvering som de viktigaste ledorden. Jag brinner för att se mina medarbetare växa så att vi kan skapa starka projektteam och utvecklas till att klara de tuffa situationer och utmaningar som kommer med detta viktiga projekt för en mer hållbar framtid!

Veidekke har tecknat avtal med Syvab för en omfattande om- och tillbyggnation av reningsverket Himmerfjärdsverket i Grödinge under projektnamnet Nya Krav Himmerfjärdsverket (NKH). Verket tar idag emot ca 120 000 m3 avloppsvatten varje dag. Verket är en högteknologisk anläggning som klarar dagens krav på effektiv rening men naturen och kommande generationer ställer högre krav på bättre rening av avloppsvattnet.

Förutom att klara högt ställda krav på reningsresultat ska den nya anläggningen även vara robust och flexibel. Projektet är uppdelat i dels en utförandeentreprenad för ombyggnationen samt en totalentreprenad för tillbyggnaden där båda delarna utförs i samverkan, och förväntas pågå fram till 2025.


Rollen som Projektinköpare

Veidekke Region Anläggning Öst söker nu en projektinköpare till projektet Nya Krav Himmerfjärdsverket. Projektinköparen kommer genom sitt arbete bygga ett än bättre samarbete med kunder och samarbetspartners och samtidigt bidra till att skapa ett ännu bättre Veidekke.

I rollen som senior inköpare är du en nyckelspelare i projekten. Du är loket i projektets inköpsarbete! En avgörande del för ett projekts framgång ligger tveklöst i inköpen. Utmaningen är mer än att bara söka den ekonomiskt mest fördelaktiga uppgörelsen. Genom upphandlingarna av externa resurser och en god kontakt med leverantörer bidrar du till att vi driver framåt och realiserar vårt viktiga projekt Nya Krav Himmerfjärdsverket.

Som inköpare kommer du vara med i projektets olika faser. Du kommer tillsammans med projektgruppen hitta rätt leverantörer och underleverantörer och förhandla med dessa till projektets alla ingående moment. Du kommer vara kravställare mot leverantörerna, där ett kvalitetsfokus alltid finns med vid inköp av både material och underentreprenörer. Detta genom bl.a. uppföljning och löpande kommunikation med berörda parter.


Kompetenser/kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning och minst 5 års erfarenhet av att arbeta med inköp, varav minst 1-2 år inom byggbranschen. Du har en gedigen förhandlingsvana och motiveras av att utveckla affärsrelationer med leverantörer. För att lyckas i rollen behöver du ha bra sinne för ekonomi och ditt arbetssätt präglas av långsiktighet samt en helhetssyn. Du är van att arbeta i MS Office och behärskar Sharepoint. Vidare behärskar du svenska och engelska både i tal och skrift. Har du kunskap i fler språk är det meriterande.


Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen ser vi att du behöver vara en drivande och resultatorienterad person med god kommunikationsförmåga och hög integritet. Du är en självständig individ med stark genomförandeförmåga som gärna tar egna initiativ. Samtidigt tycker du om att dela med dig av dina kunskaper och utveckla dina kollegor. Med hänsyn till att tjänsten innebär många kontaktytor är det av stor vikt att du är lyhörd och trivs i samarbete med andra.


Veidekke - Bygger med hjärta

Till dig som vågar och vill göra skillnad, i vår bransch och i vår omvärld!

Veidekke är det stora, lilla företaget. Med musklerna men som alltid låter hjärtat visa vägen. Här är framtiden jämställd. Hållbarhet är inget modeord, det är handling. Hos oss är det viktigaste att alla får vara som hen vill, för det är då människor växer och bygger bra samhällen tillsammans.

Men vårt arbete är långt ifrån klart. Om vi ska fortsätta förändra byggbranschen behöver vi dina innovativa idéer och dina värderingar. Vi behöver din hjälp att fortsätta bygga med hjärta.

Hos oss blir du en del av en utvecklande och dynamisk arbetsplats med möjlighet till att utforska, samla kunskap, påverka och utveckla din fulla potential.

Vi erbjuder stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov.

Här utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.

Vill du bli en del av Veidekke och arbeta i projektet som kommer att förbättra vår miljö?
Varmt välkommen med din ansökan!


Rekrytering

I den här rekryteringen har Veidekke valt att samarbeta med Maxkompetens.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Emma Henriksen på telefon 072- 080 23 65 eller

Läs mer om oss på www.maxkompetens.se
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 feb 2020 (15 dagar kvar)