Projekteringsledare till Veidekke

Projekteringsledare till Veidekke

Entreprenadingenjör till Veidekke

Vill du bygga framtidens reningsverk och bidra till renare vatten i Östersjön?

Hej!
Nu söker jag en engagerande och analytisk entreprenadingenjör! Mitt namn är Jenny Johansson och jag är arbetschef i projektet Nya Krav Himmerjärdsverket. När du arbetar med mig har vi kommunikation och involvering som de viktigaste ledorden. Jag brinner för att se mina medarbetare växa så att vi kan skapa starka projektteam och utvecklas till att klara de tuffa situationer och utmaningar som kommer med detta viktiga projekt för en mer hållbar framtid!

Veidekke har tecknat avtal med Syvab för en omfattande om- och tillbyggnation av reningsverket Himmerfjärdsverket i Grödinge under projektnamnet Nya Krav Himmerfjärdsverket (NKH). Verket tar idag emot ca 120 000 m3 avloppsvatten varje dag. Verket är en högteknologisk anläggning som klarar dagens krav på effektiv rening men naturen och kommande generationer ställer högre krav på bättre rening av avloppsvattnet.

Projektet är uppdelat i dels en utförandeentreprenad för ombyggnationen samt en totalentreprenad för tillbyggnaden där båda delarna utförs i samverkan, och förväntas pågå fram till 2025.

Rollen som entreprenadingenjör

Veidekke Region Anläggning Öst söker nu en entreprenadingenjör till projektet Nya Krav Himmerfjärdsverket.

I denna roll kommer du tillsammans med projektchefen att bära ett spännande ansvar genom hela projektet. Du kommer fungera som samordnare och spindeln i nätet mellan olika funktioner och stötta verksamheten inom kontraktshantering och entreprenadjuridik samt planering, administration och ekonomi. Andra arbetsuppgifter som rollen innefattar är upprättande av produktionskalkyler, budget, prognoser, kostnadsuppföljningar, ekonomiska regleringar, utredningar samt viktiga underlag för kostnadsprognoser och projektrapporteringar.

Kompetenser/kvalifikationer

Vi ser gärna att du som söker har en byggteknisk bakgrund med arbetslivserfarenhet från mark, anläggning och betong. Du är högskoleingenjör eller innehar en högre utbildning. Du har en flerårig erfarenhet från produktion där du tillförskaffat dig kunskaper inom bland annat inköp, prognosarbete och planering. Har du dessutom erfarenhet av projektering och riskinventering av produktionstekniska lösningar är detta tjänsten för dig!

IT- kunskaper inom MAP, Officepaketet, Power Project och MS Project är meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker en positiv och social person som är skicklig på att tala med och skapa goda relationer på alla nivåer inom företaget, samt värnar om nyttan för såväl sin egen verksamhet som för kundens. Du har ett affärsdriv och beslutsfattande i kroppen, där du kan och vågar göra smarta affärer. Då en stor del av arbetet kommer att bestå av att ge verksamheten stöd och trygghet är du proaktiv och arbetar strukturerat.

Veidekke - Bygger med hjärta

Till dig som vågar och vill göra skillnad, i vår bransch och i vår omvärld!

Veidekke är det stora, lilla företaget. Med musklerna men som alltid låter hjärtat visa vägen. Här är framtiden jämställd. Hållbarhet är inget modeord, det är handling. Hos oss är det viktigaste att alla får vara som hen vill, för det är då människor växer och bygger bra samhällen tillsammans.

Men vårt arbete är långt ifrån klart. Om vi ska fortsätta förändra byggbranschen behöver vi dina innovativa idéer och dina värderingar. Vi behöver din hjälp att fortsätta bygga med hjärta.

Hos oss blir du en del av en utvecklande och dynamisk arbetsplats med möjlighet till att utforska, samla kunskap, påverka och utveckla din fulla potential.

Vi erbjuder stimulerande arbete i ett modernt Veidekke med ovanligt tydliga värderingar, ett unikt medarbetarengagemang, en smittande entusiasm och ett starkt fokus på kundens och medarbetarens behov.

Här utmärker vi oss genom att arbeta involverande. Vi har märkt att när vi jobbar involverande får vi roligare på jobbet, levererar en bättre produkt i tid och under budget, vi får säkrare arbetsplatser och våra kunder blir extremt nöjda.

Vill du bli en del av Veidekke och arbeta i projektet som kommer att förbättra vår miljö?
Varmt välkommen med din ansökan!

Rekrytering

I den här rekryteringen har Veidekke valt att samarbeta med Maxkompetens.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Alexander Gohari på telefon:

070-611 02 75 eller

Läs mer om oss på www.maxkompetens.se.
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (20 dagar kvar)